Besplatna dostava iznad 35,00 €.

Uvjeti kupnje

Stranicu svakodnevno osvježavamo novim artiklima i širimo našu ponudu!

Stranica nije zamjena za liječnički pregled. Odričemo se odgovornosti zbog krivo interpretiranih informacija, za sva pitanja o terapiji obratite se svom liječniku ili ljekarniku.

Zadržavamo pravo promjena cijena u bilo kojem trenutku, neovisno o narudžbama.

Zadržavamo pravo promjene sadržaja stranice u bilo koje vrijeme, bez prethodne najave.

U slučaju da traženi proizvod trenutno nije dostupan kontaktirati ćemo Vas telefonski ili e-mailom.

Prava Potrošača i obveze Trgovca prilikom on-line kupovine možete pronaći na linku: Platformom za ORS

Plaćanje

* Ponude i računi Ljekarne Rijeka izraženi su u nacionalnoj valuti 

* Uplata na račun Ljekarne Rijeka mora biti u nacionalnoj valuti u suprotnome Ljekarna Rijeka ne snosi troškove konverzije strane valute u nacionalnu valutu (HRK)

* Pakete je moguće platiti i pouzećem, tj. prilikom preuzimanja paketa

Pregledavanjem, korištenjem sadržaja i kupovinom na ovoj web stranici  posjetitelj pristaje na uvjete korištenja.

Web stranica www.ljekarna-rijeka.hr i pripadajuća internet ljekarna (web ljekarna, online ljekarna) u vlasništvu su Zdravstvene ustanove Ljekarna Rijeka. Zdravstvena ustanova Ljekarna Rijeka je dalje u uvjetima korištenja Prodavatelj, a korisnik stranica www.ljekarna-rijeka.hr je Kupac.

PRODAVATELJ 

Zdravstvena ustanova Ljekarna Rijeka, u Rijeci

Adresa: Cambierieva 11, 51000 Rijeka Hrvatska

Telefon: 051/215-259

E-mail: ravnatelj@ljekarna-rijeka.hr

OIB: 05898857129

IBAN: HR9224020061100107867

Prodajno mjesto: Ljekarna Cambieri, Cambierieva 11, 51000 Rijeka,  Hrvatska

Zdravstvena ustanova Ljekarna Rijeka u Rijeci – upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem: MBS 040109704

Temeljni kapital 20000,00 kn uplaćen u cjelosti.

Ravnatelj: Branka Pivac, mag. pharm.

KUPAC 

Prije izvršenja kupovine na www.ljekarna-rijeka.hr  Kupac, odnosno svaka fizička ili pravna osoba koja kupuje proizvode, izjavljuje da se slaže s uvjetima korištenja i bezuvjetno ih prihvaća. Kupac potvrđuje da je upoznat da narudžba proizvoda uključuje plaćanje cijene proizvoda i troška dostave gdje je to primjenjivo te da je obaviješten o uvjetima, rokovima i postupku izvršavanja prava jednostrani raskid ugovora. Kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca. U suprotonom, Prodavatelj ima pravo uskratiti pružanje svojih usluga i prodaju proizvoda. Kupac potvrđuje da je pročitao, razumio i prihvatio prava zaštite privatnosti. 

Narudžbe u web trgovini Ljekarne Rijeka mogu napraviti samo punoljetne osobe.

U sljedećih nekoliko koraka prikazat ćemo Vam proces kupovine.

U izborniku PROIZVODI pronađite proizvod koji Vam odgovara. Proizvodi su razvrstani po namjeni. Tražilica se nalazi u gornjem dijelu stranice u koju upisujete odrađeni pojam koji Vas zanima.

Kada ste odabrali proizvod koji Vam odgovara, odaberite količinu/boju/veličinu/nijansu, te pritisnite zelenu ikonicu Dodaj u košaricu. Klikom na nju proizvod je prebačen u Vašu košaricu. U Vašoj košarici možete mijenjati količinu proizvoda te obrisati proizvod ukoliko ga ipak ne želite kupiti. Pregled košarice možete izvršiti klikom na ikonicu Košarica u gornjem desnom uglu stranice.

Pregled vaše košarice je ujedno i prvi korak izrade narudžbe. Kada ste odabrali sve proizvode koje želite kupiti, kliknite na ikonu Izvrši kupnju desno na stranici pregleda košarice. Upišite Vaše podatke ili se prijavite pomoću e-mail adrese i lozinke koju ste odabrali kod registracije nakon čega u tri sljedeća koraka birate adresu dostave, način dostave te plaćanje i na kraju Potvrđujete narudžbu.

Nakon uspješne izrade narudžbe, na Vaš e-mail dobit ćete potvrdu napravljene narudžbe. Ukoliko ne dobijete potvrdni e-mail da je narudžba izvršena, molimo kontaktirajte nas telefonski 051/215-281 ili na cambieri@ljekarna-rijeka.hr  kako bi provjerili je li narudžba uspješno izrađena.

Kupoporodajni ugovor je potvrđen od strane Prodavatelja u trenutku kada narudžba dobiva status Paket spreman za podizanje ili Poslano.

Ako trebate pomoć pri izradi narudžbe, slobodno nas kontaktirajte  radnim danom od 7:00 do 20:00 ili subotom od 8:00 do 13:00 ili e-mailom na cambieri@ljekarna-rijeka.hr.

Kupovina je dozvoljena samo starijima od 18 godina.

LJEKARNA RIJEKA obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici LJEKARNE RIJEKA i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici kao i kod prijave na naš newsletter.

Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinu, obrazac za upis na newsletter) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Ovdje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo Vaše informacije podijeliti sa ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo Vaše podatke:

Pružanje informacija Google Inc.
Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na našoj web stranici. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Računovodstvo
Podijelimo podatke s našim računovođama za porezne svrhe. Na primjer, dijelimo fakture koje izdajemo i primamo kod naših računovođa u svrhu popunjavanja poreznih prijava i računa na kraju godine.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca su: ime i prezime i e-mail, te dodatno ako je navedeno: adresa, grad i poštanski broj, telefonski broj.
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem Vaše prijave na newsletter su: e-mail adresa.
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem registracijskog obrasca i obrasca za kupovinu: ime i prezime, e-mail, adresa, grad i poštanski broj, broj telefona.

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

 • pravo na pristup podacima i uvid u podatke
 • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
 • pravo na prenosivost podataka
 • pravo na povlačenje privole
 • pravo na podnošenje prigovora
 • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
 • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora


Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem kontakt forme na našoj web stranici.

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naše web stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere.

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na Internet stranici ljekarna-rijeka.hr i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka LJEKARNE RIJEKA.
LJEKARNA RIJEKA kao pružatelj usluga Internetske stranice www.ljekarna-rijeka.hr  pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti korisnika.

Molimo da krajnji korisnici pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi razumjeli koje informacije LJEKARNA RIJEKA  prikuplja i kako ih koristi.
Krajnji korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu ravnatelj@ljekarna-rijeka.hr.

Molimo da krajnji korisnici pažljivo pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe www.ljekarna-rijeka.hr internetske stranice.
Ukoliko se krajnji korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo krajnjeg korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu www.ljekarna-rijeka.hr.

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka LJEKARNA RIJEKA može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti podataka u dijelu “Izjava o povjerljivosti” na Internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici www.ljekarna-rijeka.

Svaki krajnji korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.

LJEKARNA RIJEKA prikuplja informacije koje identificiraju specifičnog krajnjeg korisnika. Kada se krajnji korisnik uključi u određene aktivnosti na www.ljekarna-rijeka Internetskoj stranici, kao što su otvaranje korisničkog računa, naručivanje proizvoda ili usluga, slanje povratnih informacija LJEKARNA RIJEKA može od krajnjeg korisnika zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj, te druge s tim povezane informacije. Uključivanje u Identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je odluka krajnjeg korisnika. Ako krajnji korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost.

LJEKARNA RIJEKA neće dijeliti osobne podatke krajnjeg korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u slijedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju.

Osobne podatke će LJEKARNA RIJEKA koristiti za slanje i distribuciju administrativnih i promocijskih e-mail poruka, analizu podataka.  LJEKARNA RIJEKA može podijeliti osobne podatke krajnjeg korisnika s Pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte.

Krajnji korisnik ima mogućnost pristupa i promjene osobnih podataka koje pruži LJEKARNA RIJEKA. Krajnji korisnik može promijeniti bilo koju od svojih osobnih podataka slanjem e-mail poruke na www.ljekarna-rijeka. U toj e-mail poruci krajnji korisnik treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti.

 Ukoliko kao krajnji korisnik ne želite primati e-mail poruke u bilo kojem trenutku nakon registriranja možete odabrati opciju otkazivanja primanja e-mail poruka slanjem e-mail poruke na www.ljekarna-rijeka ili odabirom opcije otkazivanja newslettera koja se nalazi u svakoj newsletter poruci.

Zaštitu podataka LJEKARNA RIJEKA uzima ozbiljno i poduzimamo mjere opreza kako bi zaštitili Vaše osobne podatke. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako LJEKARNA RIJEKA provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne možeMO  jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s www.ljekarna-rijeka Internetske stranice te LJEKARNA RIJEKA nije odgovorna  za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Maloljetnici mlađi od 14. godina ne smiju koristiti www.ljekarna-rijeka Internetsku stranicu. LJEKARNA RIJEKA ne prikuplja ili zadržava informacije od bilo koga tko je mlađi od 14. godina te stoga ni jedan dio ovih Internetskih stranica nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 14. godina.

Web stranica ljekarna-rijeka.hr nije zamjena za liječnički pregled niti ljekarničke konzultacije. Informacije na stranici ljekarna-rijeka.hr ne smiju služiti za postavljanje dijagnoze. Ukoliko posumnjate na određene simptome dogovorite liječnički pregled kod Vašeg liječnika. Ako imate bilo kakve nedoumice oko izbora preparata za samoliječenje, opravdanosti ili načina korištenja pojedinog preparata posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom. 
Ukoliko ste trudni ili dojite ili koristite neke lijekove, prije izbora preparata za samoliječenje savjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom

Ukoliko postoje web poveznice koje sa stranice www.ljekarna-rijeka.hr vode na drugu stranicu, ta stranica nije u vlasništvu Ljekarne Rijeka,  www.ljekarna-rijeka.hr i Ljekarna Rijeka nije odgovorna za sadržaj na tim stranicama niti se na njih ne odnose ovi Uvjeti korištenja.

Korištenjem web stranice www.ljekarna-rijeka.hr smatra se da ste suglasni da www.ljekarna-rijeka.hr niti Zdravstvena ustanova Ljekarna Rijeka neće biti odgovorna ni za kakvu izravnu ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu interpretiranjem informacija sa stranice www.mojaljekarna.hr ili odabirom preparata iz internet ljekarne.

Informacije o proizvodima ponuđenim na www.ljekarna-rijeka.hr su preuzete s deklaracija pojedinog proizvoda, unutarnjih uputa proizvoda ili su preuzete iz materijala (brošura, letaka, web stranica) koje je uredio proizvođač, uvoznik ili dobavljač pojedinog proizvoda. Fotografije su preuzete od proizvođača odnosno dobavljača i ne moraju nužno biti identične. Nastojimo pružiti što točnije i detaljnije informacije o pojedinom proizvodu. Zadržavamo pravo pogreške u opisu ili fotografiji pojedinog proizvoda. Zdravstvena ustanova Ljekarna Rijeka zadržava pravo izmjene informacija (uključujući cijene artikala i akcijske ponude) na stranicama bez prethodne najave.

Prije kupovine proizvoda, osobito dermokozmetike, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani, preporučamo Vam da se savjetujete s ljekarnikom. Savjetovati se možete telefonski u radnom vremenu ljekarne (pon-pet 7-20 h, sub 7.30-15 h) na 051/ 215-281 ili elektronskom poštom na jednu od naših podružnica: Albahari (albahari@ljekarna-rijeka.hr), Cambieri (cambieri@ljekarna-rijeka.hr), Kantrida (kantrida@ljekarna-rijeka.hr), Zamet (zamet@ljekarna-rijeka.hr), Podmurvice (vukovarska@ljekarna-rijeka.hr), Jušići (jusici@ljekarna-rijeka.hr)

Prema važećem zakonu, u Hrvatskoj se putem interneta ne smiju prodavati lijekovi. Zdravstvena ustanova Ljekarna Rijeka je prijavila prodaju medicinskih proizvoda na daljinu putem interneta Hrvatskoj agenciji za lijekove i medicinske proizvode: www.halmed.hr, Ksaverska cesta 4, 10000 Zagreb.

Sve cijene na stranicama Web shopa izražene su u EUR, i sadrže obračunatu zakonsku stopu PDV od 25%. U sučaju da se trenutna cijena razlikuje od cijene objavljene na stranicama Web shopa, prije slanja odabranog proizvoda obavijestit ćemo Vas o promjeni. Zbog mogućih pogrešno učitanih cijena na webshopu koji nisu greška Trgovca, zadržavamo pravo na promjenu cijene prije samog slanja paketa. Omogućavamo si kontrolu narudžbe prije nego dođe do sklapanja ugovora i prije nego paket bude poslan.

Cijene na web shopu su namijenjene isključivo krajnjem kupcu, dakle nisu za veleprodaju.

Ukoliko određeni artikal ima jamstvo ili podliježe servisnim uvjetima, to će biti naglašeno u opisu tog artikla. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za vrijeme trajanja jamstvenog roka. Samo uz predočenje računa i jamstvenog lista Kupac može ostvariti svoja prava.

Sukladno  odredbama Zakona o obveznim odnosima (članci 400-422) Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari koje je ona imala u trenutku prijelaza rizika na Kupca kao i  za one materijalne nedostatke koji se pojave nakon prijelaza rizika na Kupca ako su posljedica uzroka koji je postojao prije toga. O postojanju materijalnog nedostatka na kupljenom proizvodu Kupac je dužan odmah obavijestiti Prodavatelja, a najkasnije u roku od 2 mjeseca. Prodavatelj ne odgovara za nedostatke proizvoda koji se pojave na proizvodu nakon proteklog roka dvije godine od kupnje proizvoda.

Prema pravu EU potrošači imaju najmanje dvije godine garancije (zakonsko jamstvo) kao zaštitu od neispravnih proizvoda ili proizvoda koji ne izgledaju ili ne funkcioniraju u skladu s oglasom

1. Računanje roka za jednostrani raskid ugovora

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

2. Povrat uplaćenog iznosa

Ukoliko jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

3. Povrat robe

Robu vratite ili je predajte nama bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili nam predate robu.

4. Troškovi povrata robe

Pravo na zamjenu robe ili povrat robe u zamjenu za novac o našem trošku, osim ukoliko izaberete drugi način isporuke, a koji nije najjeftiniji standardni ponuđeni način isporuke možete koristiti u sljedećim slučajevima:

-isporuka robe koja nije naručena,
-isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja,
-isporuka robe koja ne odgovara opisu proizvoda na web stranici internet ljekarne mojaljekarna.hr,
-isporuka neispravne robe (ovo podrazumijeva i kvarove nastale unutar 14 dana od dana preuzimanja pošiljke) ili robe koja ima vidljive greške ili oštećenja.

U navedenim slučajevima u izjavi o jednostranom raskidu ugovora uz naziv proizvoda trebate navesti i opravdan razlog za povrat ili zamjenu, a izjavi priložiti dokaz.

U svim drugim slučajevima izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

5. Odgovornost Kupca za umanjenje vrijednosti robe

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Primjerak obrasca o jednostranom raskidu:

1. Ime, prezime i adresa potrošača _____________________________

2. Prima: Zdravstvena Ustanova Ljekarna Rijeka, Cambierieva 11, 51000 Rijeka, tel. 051/215-281, email: cambieri@ljekarna-rijeka.hr

3. Ja _____________________ ovim izjavljujem da jednostrano raskidam Ugovor o prodaji sljedeće robe_____________________________________, naručene/primljene dana _________________.

– potpis potrošača (samo ako se ovaj obrazac ispunjava na papiru),

– datum.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014), Kupac može poslati putem pošte ili elektroničke pošte ili u poslovnim prostorijama/trgovinama Prodavatelja na adresi Cambierieva 11, 51000 Rijeka. Ukoliko se prigovor podnosi u poslovnim prostorijama/trgovinama, Prodavatelj je dužan odmah pisanim putem ovjeriti njegov primitak.

Podaci potrebni za podnošenje prigovora:

1. Poštom na adresu:

Zdravstvena Ustanova Ljekarna Rijeka

Cambieireva 11

51000 Rijeka

2. E-mailom na e-mail adresu: admin@ljekarna-rijeka.hr


Kako bi Prodavatelj sukladno članku 10. stavku 5. Zakona o zaštiti potrošača potvrdio primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorio, Kupac treba navesti točne podatke za primitak istoga.

Odgovor na prigovor Kupca Prodavatelj će u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača dati u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana primitka prigovora. U suprotnom se Kupac može obratiti Državnom inspektoratu ili Udruzi za zaštitu potrošača.

Sporovi vezani uz online kupovinu u EU mogu se rješavati i putem ODR (Online Dispute Resolution) platforme kojoj možete pristupiti ovdje. 

U slučaju nesuglasica između Korisnika/Kupca i Ljekarne, obje strane imaju pravo podnijeti pritužbu i poslužiti se Internetskim (alternativnim) rješavanjem sporova (eng. Online Dispute Resolution) te pritom izbjeći dugotrajne sudske postupke.
Internetska platforma za rješavanje sporova pomaže u postizanju brzog i učinkovitog rješenja tako što jedno od nadležnih tijela za rješavanje sporova zaprimi obavijest o sporu te pokrene postupak za rješavanje istog.

Cijeli postupak se provodi na internetu.

Više informacija na: INTERNETSKO RJEŠAVANJE SPOROVA

Ljekarna Rijeka će sve narudžbe poslati u roku 14 dana, ovisno o trenutnoj raspoloživosti artikla. Ukoliko vam nećemo moći isporučiti pošiljku u navedenom roku ili uopće, o tome ćemo vas obavijestiti. Vi pritom možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu ili pričekati da naručeni proizvod postane dostupan. 

Zdravstvena ustanova Ljekarna Rijeka ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Kako bismo osigurali što kvalitetniju komunikaciju između Vas i dostavljača, dostavljaču ćemo ustupiti i kontakt broj telefona koji ste nam naveli prilikom registracije.

Cjenik poštarine za pakete do 2 kilograma:

Za iznos narudžbe do 79,63 eur ( 600,00 kuna) cijena dostave je 3,98 eur (30 kn). 

Za iznos narudžbe iznad 79,63 eur (600,00 kn) dostava je besplatna.

Ukoliko je paket težine iznad dva kilograma kontaktirati ćemo Vas o iznosu poštarine.

Cijene poštarine odnose se za područje Republike Hrvatske. 

Za narudžbe izvan Republike Hrvatske poštarina je sukladna cjeniku dostavne službe za navedenu državu.

Molimo Vas da nas kontaktirate prije plaćanja ukoliko Vaš paket šaljemo izvan Republike Hrvatske.

Dostava na sve hrvatske otoke iznosi 3,98 eur ( 30 kn) do 2 kg.

Plaćanje možete izvršiti na 3 načina:


1. Općom uplatnicom na  Žiro račun : 

                                                  HR9224020061100107867  Erste&Steiermärkische Bank d.d 

                                                                                           ili

                                                             HR3223400091100190240  Privredna banka Zagreb d.d.

Prilikom plaćanja na žiro-račun uplatite  iznos iz narudžbe uvećan za iznos dostave 30 kn.

Pošaljite nam potvrdu svoje uplate na e-mail: cambieri@ljekarna-rijeka.hr

 


2. Pouzećem (po primitku pošiljke, u gotovini) :   cijena dostave iznosi 3,98 eur (30 kn).

 

* Ponude i računi Ljekarne Rijeka izraženi su u eurima i kunama do kraja prijelaznog razdoblja

* Uplata na račun Ljekarne Rijeka mora biti u nacionalnoj valuti  u suprotnome Ljekarna Rijeka ne snosi troškove konverzije strane valute u nacionalnu valutu (HRK)

* U slučaju uplate sa računa inozemne banke ili uplate u stranoj valuti na račun Ljekarne Rijeka, Ljekarna Rijeka ne snosi troškove “Naplate usluge Banke”. Ukoliko trošak usluge Banke bude stavljen na teret Ljekarne Rijeka ukupni iznos računa biti će uvećan za navedene troškove

* Pakete je moguće platiti i pouzećem, tj. prilikom preuzimanja paketa

 

3.Kreditnim karticama ( Maestro, Visa, Diners, Mastercard, PBZ Visa Premium ex American)

POŠTOVANI KORISNICI USLUGA KARTICE VJERNOSTI LJEKARNE RIJEKA

U želji da nagradimo Vašu vjernost, osmislili  smo za Vas KARTICU VJERNOSTI koja vrijedi isključivo za kupnju u ljekarnama, ali ne za kupovinu na daljinu.

Korištenjem usluga,  u bilo kojoj od naših ljekarni sakupljate bodove i ostvarujete popust od 10%.

UVJETI SAKUPLJANJA BODOVA:

Bodove sakupljate bez obzira u kojoj od naših ljekarni  realizirate uslugu po načelu  za potrošenih

 10 eur  = 1 bod, te nagrađivanju po načelu, sakupljenih  20 bodova  = 10% popusta.

Napomena: svaki bod vrijedi ograničeno 180 dana nakon čega se briše.

Navedena promjena stupa na snagu 1.1.2023.

 

PRAVA , OBVEZE I POGODNOSTI

 • Po računu je moguće ostvariti popust od maksimalno 10%, a ukupan iznos Vaših bodova tada se umanjuje za 20 bodova .Ostatak bodova ostaje za sljedeće kupovine/popuste, a najdulje do 180 dana.
 • Sakupljanje bodova i realizacija popusta ne uključuje: lijekove na recept  i privatni recept,  doznake, sudjelovanje u cijeni lijeka, participaciju i kupnju na koju je ostvaren popust temeljem ranije prikupljenih bodova
 • Popust uključuje i kupnju  ortopedskih pomagala
 • Popust se NE može ostvariti na artikle koji su već na popustu
 • Storniranjem računa automatski se oduzimaju  bodovi s kartice, ako su ostavareni po istom računu
 • Stornom računa na kojem je korišten popust, automatski  se vraća 20 bodova na karticu
 • Bodovi ostvareni  prije više od 180 dana i neiskorišteni , automatski se brišu
 • Upisom u naš newsletter ostvaruje se mogućnost informiranja o dodatnim pogodnostima, popustima i aktivnostima

 

OSOBNI PODACI

U postupku prikupljanja i korištenja osobnih podataka(ime , prezime, adresa, datum rođenja, spol, e-mail,kontakt telefon ) postupamo u skladu s važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka RH.

 

 

 

Uvid u stanje bodova , uz predočenje KARTICE VJERNOSTI,  moguće je kod svakog posjeta neke  od naših ljekarni.

Svoju KARTICU VJERNOSTI nosite uvijek uz sebe kada  idete u ljekarnu i  predočite je prije zaključenja računa . NAKNADNI UNOS BODOVA NIJE MOGUĆ.