Besplatna dostava iznad 35,00 €.
Detalji proizvoda
Flaem Puppy inhalator za djecu
Podijeli s prijateljima:
54,90 
U cijenu je uključen PDV
Dodaj na listu želja
Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 79,63 €

Povrat narudžbe

Unutar 30 dana

Kratke informacije
SKU:
Pakiranje:
Brend:
Rok valjanosti:
  • Inhalator za brz i učinkovit tretman s djeci prijateljskim oblikom. Inhalator Puppy opremljen je RF8 Dual Speed čašicom raspršivača i u potpunosti je izrađen od 100% sigurnih i testiranih materijala.
  • Certificiran od strane TÜV Rheinland – Flaem Puppy nije samo moderan inhalator, već i medicinski proizvod koji ispunjava najviše standarde.
  • Posjeduje certifikat od TÜV Rheinland, međunarodnog notifikacijskog tijela prisutnog u više od 60 zemalja, što potvrđuje usklađenost sa normom EN 60601-1-2,  Testovi in vitro provedeni od strane TÜV Rheinland Italia S.r.l. u suradnji s Sveučilištem u Parmi potvrđuju učinkovitost i sigurnost inhalatora Flaem Puppy.
  • SoftTouch maske za lice koje se koriste s inhalatorom Flaem Puppy izuzetno su udobne i sigurne. Njihov vanjski rub izrađen je od mekog, biokompatibilnog materijala koji savršeno pristaje licu.
  • Inovativni ograničivač raspršivanja jamči učinkovito taloženje lijeka kod pacijenta, istovremeno minimizirajući raspršivanje u okolini. Tijekom udisanja, jezičak ograničivača savija se prema unutrnjem dijelu maske, a tijekom izdisanja – prema van, što osigurava optimalne uvjete tijekom terapije.

 

RF8 Dual speed raspršivač Odabir brzine raspršivanja
MIN MAX
Protok ml/min (1) 0,19 ml/min 0,40 ml/min
MMAD µm (2) 4,01 µm 4,48 µm
Dio koji se može udahnuti < 5 µm (2) 61,1 % 55,5%
Maksimalna zapremina (1) 8 ml

(1) Prosječne vrijednosti utvrđene s fiziološkom otopinom 0,9% NaCl prema internom postupku Flaem.

(2) Karakterizacija in vitro provedena od strane TÜV Rheinland Italia S.r.l. u suradnji sa Sveučilištem u Parmi. Više detalja dostupno je na zahtjev.

Povezana ponuda
Moglo bi vas zanimati
Saznajte zanimljivosti
Savjeti i novosti