Nutripharm Hemerin krema a 50 ml

Šifra: Art46641
Cijena
10,79 eur
1 l = 215,80 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Medicinski proizvod na biljnoj bazi koji pomaže kod liječenja hemoroidalnih tegoba i ublažava pridružene simptome

Svojstva

Nutripharm® Hemerin® krema je medicinski proizvod za pomoć pri liječenju hemoroidalnih tegoba te ublažavanje simptoma svrbeži i pečenja. Djeluje umirujuće, štiti i vlaži sluznicu. Djelovanje kreme temelji se na prirodnim biljnim sastojcima - PROCTOResolve™ biljnom kompleksu, s visokim sadržajem aktivnih tvari (polifenoli i polisaharidi organski uzgojenih maslina i aloje i tanini kestena), zaštićenoj VegetalHYALO™ biljnoj hijaluronskoj kiselini te biljnim uljima koji umiruju iritaciju i štite sluznicu. Nutripharm® Hemerin® krema je pogodna za vanjsku i unutarnju primjenu pomoću priloženog aplikatora. Ne sadrži PEG, parabene, fenoksietanol, EDTA, SLS ni SLES.

Način uporabe

Nanijeti kremu prema potrebi, ako je moguće poslije svakog pražnjenja. Krema se može nanijeti i prije pražnjenja crijeva kako bi se spriječila iritacija izazvana trenjem. U tom slučaju, kremu je potrebno nanijeti i nakon pražnjenja crijeva. Krema se može koristiti sa i bez aplikatora. Može se koristiti više puta dnevno, duži vremenski period. Za vanjsku primjenu, nanijeti i nježno umasirati kremu na analno i perianalno područje. Za unutarnju primjenu koristiti priloženi aplikator.

Količina: 50 ml

 

Prije uporabe proizvoda pažljivo pročitajte uputu priloženu u kutiji. Proizvod je za rektalnu primjenu. Ne gutati. Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti i nepodnošenja bilo kojeg sastojka proizvoda. Iako testiranja proizvoda nisu pokazala učinak senzibilizacije, u slučaju njene pojave preporučuje se prekinuti terapiju i posavjetovati se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece. Ne koristiti u slučaju oštećene sluznice. Za primjenu u trudnoći i u slučaju istovremene primjene farmakološke terapije, posavjetujte se sa svojim liječnikom. Proizvod nije namijenjen za primjenu u djece.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid