Savjeti

Koja je najbolja dijeta?

Nekadašnja piramida prehrane na dnu je imala ugljikohidratne namirnice i krivo tumačenje je bilo da se one moraju konzumirati u najvećoj količini tokom dana.

U stvari, dno piramide označavalo je namirnice iz kojih dobivamo najveći udio kalorija što nužno ne mora značiti da je takve namirnice najviše na tanjuru!

 

 

Savjeti

DODACI PREHRANI za jačanje imuniteta: Pripremite tijelo za zimske uvjete

Jedino i temeljno pitanje prilikom odabira ispravnog suplementa za jačanje imuniteta je „Što želimo postići?“

Savjeti

20 najboljih krema protiv bora za svaku dob

Ne postoji jedna najbolja krema protiv bora. Svakom tipu kože odgovara neka krema koja ne mora nužno biti izvrstan odabir za nekog drugog. osim toga, nisu ni sve bore iste. Sitne bore koje dobijemo u dvadesetima tretiramo nježnije od dubokih bora, a posebice pazimo na bore oko očiju.

Savjeti

Što su kozmeceutici, a što aktivnice u kozmetici?

Kozmeceutika je hibridna riječ nastala spajanjem riječi “kozmetički” i “farmaceutski”. Kad je 1970-ih dr. Albert Kligman razvio Retin-A, pripravak za smanjenje bora, poraslo je zanimanje za kozmeceutiku.

Savjeti

Kad počinje starenje i možemo li ga zaustaviti?

Koliko god mi bili mentalni jaki, okruženje nas prečesto tjera da kritički razmišljamo o starenju i da ga pokušamo zaustaviti. No je li zapravo moguće zaustaviti starenje?

Savjeti

Kako stati uroinfekcijama na kraj

Ukoliko se pogleda statistika učestalosti pojedinih tipova infekcija, nije čak ni toliko neočekivano da ćemo infekcije mokraćnog sustava pronaći na drugom mjestu, odmah iza infekcija dišnog sustava. I zaista, ako ne spadate u onu veliku skupinu ljudi koja je osjetila infekciju urinarnog trakta, zasigurno poznajete ili imate u bližoj okolini nekoga tko je. Međutim, znate li kako pomoći sebi i/ili drugima?

Savjeti

Ljetne opasnosti: zaštitite kožu iznutra i izvana

Svake godine prije početka, ali i tijekom trajanja ljetnih mjeseci, u fokusu se nađe poseban tip kozmetičkih proizvoda – preparati za zaštitu od sunca. Iako su ljetni mjeseci najrizičniji, makar što se tiče posljedica povezanih s izlaganjem suncu, našu bismo kožu trebali štititi tijekom cijele godine. Jesu li vam poznate osnovne informacije o preparatima sa zaštitnim faktorima?

Savjeti

Najbolji prirodni lijekovi za žene

Drage naše dame, budući da su među najvrijednijim darovima oni praktični - umjesto buketa cvijeća za današnji Dan žena odlučili smo Vam pokloniti nekoliko korisnih informacija o temama koje često dotiču osjetljive horizonte žena unutar njih samih.

Savjeti

Imunološki odgovor kod bolesnika sa COVID-19 i mogući načini jačanja imuniteta

Pomoći ćemo vam da lakše razlikujete tipične simptome bolesnika sa COVID-19 od drugih infekcija dišnog sustava.

1 2 3

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid