Početna Proizvodi ZDRAVLJE I SAMOLIJEČENJE Srce i krvni tlak Dodaci prehrani Terra Nova reservatol 150mg kompleks 50 kapsula

Terra Nova reservatol 150mg kompleks 50 kapsula

Šifra: Art56158
Cijena
35,12 eur
1 kom = 0,70 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Biološka aktivnost resveratrola:

  • Djeluje kao antioksidans
  •  Štiti srce i krvne žile
  • Štiti živčani sustav (neuroprotektant)
  • Djeluje protuupalno
  • Svaka biljna hrana sadrži više od jednog fitospoja, među kojima postoji određena komplementarnost i sinergija. Resveratrol, iako je iznimno moćan antioksidans, pokazao se učinkovitijim u kombinaciji s drugim prehrambenim polifenolima ili antioksidansima.
  • Filozofija Terranove je razmatranje sinergijskih i komplementarnih odnosa između spojeva u prirodi. Stoga je u formulaciji Resveratrol, 150 mg kompleks, resveratrol obogaćen superhranom i tvarima koje oponašaju široka prirodna načela. Stanice su opskrbljene riznicom vitamina, minerala i drugih važnih tvari kao što su vlakna i polifenoli:
  •  Matcha čaj najviše, ceremonijalne kvalitete
  • Acai bobice
  • kupine
  • kvercetin
  • Aronija i kupina su svima dobro poznate i u njima volimo uživati. Predivna su riznica mikronutrijenata. Kupine sadrže visok udio vitamina C, bakra, vitamina K i željeza, a acai bobice su bogatije mineralima, posebno kalijem, kalcijem i magnezijem, taninima, hidroksibenzojevom kiselinom i flavan-3-olom. Oba voća su bogata antocianinom cijanidin-3-O glukozidom, moćnim antioksidansom. Neki istraživači vjeruju da su protuupalna svojstva antocijana jednako učinkovita kao i ona acetilsalicilne kiseline. Istodobno, potrebno je postojanje inverzne veze između konzumacije hrane bogate polifenolima i određenih kroničnih upalnih bolesti. 
  • Matcha zeleni čaj (Camellia sinesis) u svojoj izvornoj zemlji izlazećeg sunca smatra se posebno korisnim za zdravlje. Sadrži iznimne količine polifenola, tanina i kofeina, pa je korištenje matche dobar način da redovito unosite antioksidanse u tijelo. Antioksidansi ili njihovi spojevi klasificirani su kao flavonoli, flavonoidi i fenolne kiseline, što može predstavljati čak 30% suhe mase tvari. Zbog naknadne pojave čimbenika povezanih s napredovanjem određenih stanja, konzumacija zelenog čaja povezana je sa smanjenim rizikom od kardiovaskularnih bolesti i raka.

Kvercetin je izniman predstavnik flavonola i jači antioksidans nego primjerice vitamin C ili vitamin E. Njegova zaštitna antioksidativna i protuupalna svojstva proučavaju se u terapijske svrhe prvenstveno u vezi s utjecajem na imunološki, kardiovaskularni, endokrini sustav i incidencijom raka.

BioPerine - ekstrakt crnog papra poboljšava farmakokinetiku resveratrola.

NAČIN KORIŠTENJA:  Odrasli uzeti 1 kapsulu dnevno uz obrok.

KOLIČINA: 50 kapsula

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid