New Iron 30 kapsula

Šifra: Art52961
Cijena
14,56 eur
1 kom = 0,49 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Dodatak prehrani za nadopunu željeza s dodatkom vitamina

New Iron kompleks željezovog aminokiselinskog kelata s dodanim vitaminima je izabrana kombinacija za trudnice, sportaše i sve kojima nedostaje željeza iz raznih razloga (brzog rasta, adolescencija, menstruacija, vegetarijanska i veganska prehrana).

ZNAKOVI NEDOSTATKA ŽELJEZA:

  • kronični umor i slabost
  • glavobolje, vrtoglavice razdražljivost
  • nemir
  • slaba koncentracija
  • spori kognitivni i socijalni razvoj u djetinjstvu
  • teškoće u održavanju tjelesne temperature(osjećaj hladnoće)
  • oslabljen imunološki sustav i povećana osjetljivost na infekcije
  • natečen jezik, pukotine u kutovima usana

SASTAV:

Željezo – esencijalni mineral, prisutan u svim tjelesnim stanicama i utječe na normalnu proizvodnju crvenih krvnih stanica i hemoglobina. Ima važnu ulogu za zdravlje srca i kardiovaskularnog sustava, kognitivni razvoj i funkcioniranje imunološkog sustava.

Vitamin C – dodatno povećava apsorpciju željeza, zato se preporuča uzimanje preparata željeza u kombinaciji s vitaminom C. Omogućava normalnu funkciju imunološkog sustava za vrijeme i nakon ekstremnih fizičkih napora te doprinosi normalnom prijenosu energije.

Folna kiselina – potrebna za normalan razvoj fetusa u trudnoći te potiče normalnu proizvodnju krvi,na normalni metabolizam homocisteina. Nedostatak folne kiseline može dovesti do anemije.

Vitamin B12 -pridonosi normalnoj proizvodnji crvenih krvnih stanica, staničnoj diobi i prijenosu energije za normalni metabolizam. Problemi s apsorpcijom, a tako i pomanjkanjem vitamina B12 s godinama se povećava. Bez njega tijelo ne može proizvoditi krv, što dovodi do anemije. Važan je čimbenik u snižavanju razine homocisteina u krvi.

Način uporabe:

1 kapsula dnevno s malo tekućine

Količina:

30 kapsula

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid