BetterYou Multivit complex 25 ml

Šifra: Art59959
Cijena
16,95 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • Inovativni oralni sprej udružuje praktičnost i optimalnu apsorpciju i vašem tijelu osigurava najveću dostupnost svih njegovih 14 esencijalnih tvari i to izravno u krvotok.
  • Cijeli spektar životno važnih vitamina B, uključujući i folnu kiselinu u kombinaciji s vitaminima A, C, D, K i mineralima, MultiVit osigurava visoku razinu energije i učinkovit imunološki sustav.
  • Sprej je mikro emulgiran i kao takav osigurava brzu, a prije svega odličnu apsorpciju u ustima što znači mnogo bolju iskoristivost od tableta ili kapsuli, jer zaobilazi probavni sustav i ulazi u krvotok neposredno u usnoj šupljini.
  • Za što djelotvornije usrkavanje pomažu svi mikro emulgirani sastojci koji su u obliku koji je biološki najprikladniji za vaše tijelo. To omogućuje brže i pouzdanije dopunjavanje vaše prehrane sa svim vitaminima.

Dnevna doza (četiri spreja) sadrže:

SastavKoličinaPDU u %

Vitamin B12 (metilkobalamin)6 µg240

Vitamin D310 µg (400 i.j.)200

Folna kiselina400 µg200

Selen75 µg136

Vitamin B11,1 mg100

Vitamin B21,4 mg100

Vitamin K175 µg100

Biotin (vitamin B7)50 µg100

Jod150 µg100

Vitamin B5 (pantotenska kiselina)6 mg100

Vitamin B61,2 mg85

Vitamin B3 (niacin)8 mg50

Vitamin C20 mg25

Vitamin A180 µg22,5

PDU v % predstavlja preporučeni dnevni unos u %.

MultiVit je za sve generacije, primjeran i  za djecu stariju od pet godina, do 16. godine preporučujemo pola dnevne doze.

NAČIN PRIMJENE: Štrcnuti pod jezik ili na unutrašnju stranu obrazine četiri puta dnevno. Prije upotrebe protresti bočicu. Nakon otvaranja upotrijebiti unutar šest mjeseci. Čuvati na sobnoj temperaturi i ne izlagati suncu. Prekomjerno konzumiranje proizvoda može imati laksativni učinak.

SASTAV: voda, ksilitol, guma akacije, askorbinska kiselina (C), nikotinamid (B3), kalcij pantotenat (B5), retinil acetat (A), limunska kiselina, riboflavin-5-fosfat, natrij (B2), okus grožđa, phylloquinone (K1), piridoksin-hidroklorid (vitamin B6), tiamin nitrat (B1), kalijev sorbat, folat-folna kiselina, kolekalciferol (D), kalijev jodid, natrijev selenit, biotin, methylcobalamin (B12).

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid