Herba Croatica vitamin C MF 30 kapsula

Šifra: Art39802
Cijena
9,11 eur
1 kom = 0,30 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

VITAMIN C MF®

Sadrži vitamin C kao kalcijev askorbat koji blago djeluje na sluznicu želuca i ima produljeno djelovanje tj. povećanu bioraspoloživost te je nježan za probavni sustav. Inovativna formula s Mediteranskim faktorom MF®, jača imunitet i prirodni je antioksidant. Potpora imunološkom sustavu

  • Antioksidacijsko djelovanje
  • Obnova vitamina E
  • Antihistaminsko djelovanje
  • Sinteza kolagena

 

Kalcijev askorbat

Vitamin C je u obliku kalcijevog askorbata koji blago djeluje na sluznicu želuca te se preporučuje svima koji imaju problema sa želucem. U ovom obliku se sporije eliminira iz organizma te je na taj način veća njegova iskorištenost.

Vitamin C

Vitamin C je u vodi topljiv vitamin koji je potreban za rast i razvoj stanica i tkiva u svim dijelovima tijela. Ljudsko tijelo ga ne može pohraniti pa je jako bitan svakodnevni unos vitamina C putem hrane ili dodataka prehrani.

Liofilizirani plod kivija

Liofilizacijom svježeg ploda kivija omogućena je veća aktivnost i bioraspoloživost enzima, prebiotika i vlakana. Kivi sadrži značajan udio prehrambenih vlakana koja imaju važnu ulogu u regulaciji probave, čemu dodatno pridonosi i probavni enzim aktinidin.

Ekstrakt ploda limuna

Najrašireniji i najkorišteniji agrum, posebno tijekom zimskih dana, zbog jačanja imuniteta, unosa vitamina C i antioksidanata. No nakon zimskih dana poslužit će i kao jedan od najzdravijih i najučinkovitijih čistača organizma te vratiti vitalnost, energiju i vitku liniju.

Mediteranski faktor MF®

Vitamin C MF® u sebi sadrži ekstrakte biljaka koje su od davnina poznate i potvrđene kao velike riznice antioksidanata, upotpunjene s najjačim saveznicima Mediterana. Mediteranski faktor čine četiri autohtone mediteranske biljke koje svojim djelovanjem potiču prirodnu ravnotežu i jačaju organizam.

Način primjene:

Uzimati jednu (1) kapsulu dnevno, po potrebi uz obrok.

Količina: 30 kapsula

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid