Jamieson Sabal palma Proctoease kapsule

Šifra: Art58907
Cijena
26,25 eur
1 kom = 0,44 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • Jamieson Sabal palma Prostease dodatak je prehrani za korištenje kao preventiva problemima s prostatom.
  • Prostease Saw Palmetto tradicionalni je biljni lijek za ublažavanje prostatitisa (upala i infekcija prostate) i BPH (blago do umjereno povećanje prostate). Pruža prevenciju problema s prostatom i djeluje kao prirodno dezinfekcijsko sredstvo za mokraćne putove.
  • Patentirana formula ProsteaseTM u potpunosti je na biljnoj bazi s lipofilnim ekstraktom ploda palmete, bučinog ulja i afričke šljive, koji se koristi za ublažavanje problema s prostatitisom i blago povećanom prostatom (benigna hiperplazija prostate).

SASTAV: ekstrakt palme (Serenoa repens, plod) (8:1); tvar za povećanje volumena: želatina, bučino ulje, sojino ulje; tvar za zadržavanje vlage: glicerin; emulgator: lecitin; tvar za poliranje: pčelinji vosak; tvar za zadržavanje vlage: pročišćena voda; bojilo: natrijev bakar klorofilin, titanijev dioksid.

Proizvod ne sadrži gluten, laktozu, umjetne arome. 

Sastav u 1 kapsuli (=dnevna doza):

ekstrakt palme (Serenoa repens, plod) (8:1) 125 mg

što odgovara osušenoj biljnoj drogi 1000 mg

NAČIN KORIŠTENJA: Način primjene: 1 kapsula dnevno između obroka.

Napomena: Ukoliko se simptomi pogoršavaju ili ostaju nepromijenjeni, potrebno je posavjetovati se s liječnikom kako bi se isključio rak prostate. Čuvati dobro zatvoreno na suhom i tamnom mjestu na temperaturi (15°C-25°C). Čuvati izvan dohvata djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

KOLIČINA: 60 kapsula

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid