Swanson FemFlora 60 kapsula

Šifra: Art53332
Cijena
16,79 eur
1 kom = 0,28 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Svojstva

Probiotici za žene Femflora su nova formula koja sadrži 9,8 milijardi probiotičkih bakterija za zdravlje crijevne flore, flore usne šupljine, probavnog trakta i vaginalne flore. Problemi koji se javljaju kod mnogih žena u intimnom području a koji se manifestiraju kao svrbež, peckanje i/ili vaginalni iscjedak često mogu biti povezani s narušenom ravnotežom vaginalne mikroflore. Vaginalna mikroflora je prirodna zaštita ženskih intimnih dijelova, ravnoteža dobrih bakterija koje ne dopuštaju lošim bakterijama i gljivicama da se nastane u organizmu.

FemFlora doprinosi uravnoteženju vaginalne mikroflore te tako pomaže prirodnom održavanju urogenitalnog zdravlja. Ženski probiotik FemFlora uz njegovanje zdravih navika pomaže ženama da uspostave kontrolu nad svojim intimnim zdravljem L. plantarum je prevladavajući soj koji je izuzetno važan za floru usne šupljine i crijevnu sluznicu.

Ravnoteža mikroflore izuzetno je važna za ljudsko zdravlje. Zdrave razine dobrih bakterija su ključne za učinkovito funkcioniranje imunološkog sustava, sprječavanje alergija, kontroliranje upala, hormonalnu ravnotežu, sintezu B i K vitamina, kratkih lanaca masnih kiselina, recikliranje aminokiselina i opće gastroinsetinalno zdravlje. Poznato je da korištenjem probiotika možemo poboljšati i zdravlje naših crijeva. Probiotici su učinkoviti kod prevencije gljivičnih infekcija jer povećavaju razinu dobrih bakterija u tijelu i na taj način održavaju prirodnu ravnotežu. Crijevna flora je odgovorna za 60% našeg imunološkog sustava.

  • Femflora probitoici su vegetarijanska formula posebno prilagođena ženskom tijelu.

Način uporabe

Jedna do dvije kapsule dnevno.

Količina

Jedno pakiranje sadrži 60 kapsula.

Sastav

Lactobacillus reuteri 2,4 milijarde bakterija

Lactobacillus rhamnosus 2,4 milijarde bakterija

Lactobacillus acidophilus 1 milijarda bakterija

Lactobacillus casei 1 milijarda bakterija

Lactobacillus fermentum 1 milijarda bakterija

Lactococcus lactis 1 milijarda bakterija

Lactobacillus plantarum 1 milijarda bakterija

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid