PharmaS PRO Balans LADY vaginalete

Šifra: Art42469
Cijena
11,24 eur
1 kom = 0,80 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

 

PharmaS PROBalans Lady je medicinski proizvod u obliku vaginalnih tableta koji se koristi u svim slučajevima privremenog poremećaja  ravnoteže flore urogenitalnog područja.  

U normalnim uvjetima, vaginalna flora je nastanjena laktobacilima koji, stvaranjem laktatne kiseline održavaju lokalni pH na vrijednostima od 4 do 4,5.

Kiselost rodnice važan je i djelotvoran prirodni način obrane od bakterijskih infekcija. Međutim, često se javljaju stanja koja mogu promijeniti vaginalnu floru i kiselost.

U tim slučajevima, veći je rizik od bakterijskih infekcija, povezanih s osjećajem žarenja, svrbežom i pojačanim vaginalnim iscjetkom.

Jedna tableta PharmaS PROBalans Lady sadrži kulturu Lactobacillus acidophilus La-14, laktatnu kiselinu i aglikone izoflavona iz soje te je formulirana na način da se otopi nekoliko minuta nakon umetanja u rodnicu i tako oslobodi djelatne tvari.

Sastojci proizvoda PharmaS PROBalans Lady pomažu zakiseliti vaginalno područje snižavanjem pH vrijednosti na 4 – 4,5, kako bi se spriječio rast patogenih mikroorganizama, unaprjeđujući zdravlje i elastičnost stijenke rodnice. 

KOLIČINA: 14 tableta za rodnicu

NAČIN KORIŠTENJA: Jedna tableta PharmaS PROBalans Lady navečer, prije odlaska na spavanje, tijekom 14 dana. Liječenje započnite tjedan dana prije predviđene mjesečnice ili neposredno nakon nje. Nemojte primjenjivati PharmaS PROBalans Lady dulje od 20 dana, bez savjetovanja s ginekologom.                                                                

SASTAV: Jedna tableta za rodnicu sadrži:          

  • kulturu Lactobacillus acidophilus   -   500.000.000 CFU                                    
  • laktatnu  kiselinu (60%)       15 mg            
  • standardizirani skstrakt ploda soje (Glicine max) s 40% izoflavona u obliku aglikona 18 mg                                                          

Pomoćne  tvari: manitol, škrob, E 468, glicerilbehenat, silicijev dioksid 

Nemojte koristiti PharmaS PROBalans Lady istovremeno s drugim proizvodima za vaginalnu primjenu bez savjetovanja s ginekologom.

Proizvod je namijenjen osobama starijim od 14 godina. Nije zabilježena lokalna nadraženost povezana s primjenom proizvoda PharmaS PROBalans Lady, no u slučaju preosjetljivosti odmah se obratite svom liječniku.  Povremeno, a osobito prvih nekoliko dana nakon početka liječenja može se javiti svrbež koji se povlači nakon 2-3 dana. 

Treba se čuvati na temperaturi ispod 25°C. Treba izbjegavati izlaganje izvorima topline i izravnoj sunčevoj svjetlosti. Također treba izbjegavati doticaj s vodom.

NAJBOLJE UPOTRIJEBITI PRIJE KRAJA:točan rok valjanosti naveden je na pakiranju proizvoda.

PROIZVOĐAČ: Pharma Line S.r.l. – Via Antonio Canova, 12 – 20145 Milan, Italija

DISTRIBUTER ZA HRVATSKU: PharmaS d.o.o., Radnička cesta 47, 10000 Zagreb

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid