GYNELLA Silver vaginalne kapsule a10

Šifra: Art49027
Cijena
26,84 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

GYNELLA ® Silver Caps, 10 mekih vaginalnih kapsula

Inovativni pristup:

Podržavanje liječenja vaginalnih infekcija (bakterijskih, gljivičnih i virusnih) Kontrola nakon ginekoloških operacija Liječenje vaginalnih lezija nakon porođaja.

Zahvaljujući patentiranom sastavu na bazi TIAB ® GYNELLA ® Silver Caps djeluju antimikrobno. Uz to sadrže hijaluronsku kiselinu koja hidratizira vaginalno okruženje i Aloe Veru koja djeluje umirujuće.

  • Lako topive kapsule mekog gela
  • Jednostavno nanošenje bez potrebe za aplikatorom
  • Učinkovito za 3 vrste patogena (bakterije, gljivice, virusi)

Sastav:

TIAB ® (mikrokristali titan-dioksida s kovalentnim vezama monovalentnih iona srebra), natrijev hijaluronat i ekstrakt Aloe barbadensis .

TIAB ® - spoj srebrovih iona i titan-dioksida Zahvaljujući kovalentnom vezanju na titanov dioksid, ioni srebra imaju vrlo visoko antimikrobno djelovanje. Ioni srebra vezani su za proteine vanjskih struktura bakterija, remeteći funkciju stanične stijenke bakterije i ulazeći u stanicu, gdje su se vezali npr. S njezinom DNK, a time remete i drugi prijenos genetičkih informacija i obezvrijeđuju stanicu.

TIAB ® na sličan način reagira s kvascima. Kada je riječ o virusima, veže se na svoje proteine, DNA ili RNA na temelju vrste virusa. Zbog toga je u stanju spriječiti, na primjer, vezu virusa s drugim zdravim stanicama i time uklanja šanse za daljnje širenje virusa.

TIAB ® ima tri učinka:

  • Antimikrobno: mikro srebro u ionskom obliku u potpunosti dostupno za antimikrobno djelovanje. Neutralizira mikrobe na mjestu napada i štiti od ostalih mikroba koji dolaze izvana.
  • Nalik barijerama: TIAB ® mikrokristali postižu maksimalnu pokrivenost površine tkiva čineći zaštitnu barijeru od štetnih patogena
  • Zacjeljivanje: pokreće prirodnu imunološku reakciju koja podržava brzu prirodnu regeneraciju tkiva.

Način uporabe

Aplicirati jednu kapsulu vaginalno, navečer.

Količina:

Jedno pakiranje sadrži 10 vaginalnih kapsula

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid