BEBOLIN DADDY BOX

Šifra: Art59774
Cijena
36,00 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Svojstva

Što pokloniti povodom rođenja djeteta – TATI?
Na internetu postoji beskonačan popis stvari koje možemo pokloniti djetetu, majci, roditeljima... A gdje su tate? Kad se zadnji put pitalo tate koji bi bio idealan poklon za njih? Čini li se i vama da su u ovom trenutku pali u zaborav? E, pa mi nismo zaboravili na njih! Ipak bez njih ne bi ni tražili savršen poklon za rođenje djeteta. Predstavljamo vam naš unikatni „Daddy box“ - poklon paket za tate. U njemu nećete naći savršenu malenu igračku za bebu, slatke mekane dekice, šarene radosnice i slične male stvari za bebu. U tom paketu nalaze se stvari, koje će svakom tati izmamiti osmijeh
na lice, a kladimo se i mami kao i svim prisutnima. Preslatko dizajnirana kutija sadrži upute za presvlačenje bebe i sve stvari koje su za taj veliki pothvat potrebne (podloga za presvlačenje, dezinficijens za ruke, vlažne maramice, pelena i krema za bebu). Naravno, nije presvlačenje samo promjena pelene, stoga smo u paket dodali i pamučni bodi s kratkim rukavima (veličina 68-74) na kojem su otisnute upute za tate. S obzirom na to da smo svjesni da je cijeli proces već prilično izmučio tatu, dodali smo i znak „Do not disturb, daddy is sleeping!“ koji se objesi na vrata kad tata mora napuniti baterije. Ako pak imate sreće i beba zaspi, predlažemo da na ulazna vrata objesite znak „Do not disturb, baby is sleeping!“ koji se također nalazi u paketu. Ako se ispostavi da je sve ovo dosta naporno te da u bližoj budućnosti stvarno ne želite na poklon dobiti još jedan „Daddy box“, onda upotrijebite zadnji proizvod iz paketa – prezervative Durex.
Daddy box odnosno paket „Kako izdržati 2 sata bez mame?“ (kako ga mi od milja zovemo), dizajnirali smo s velikom dozom humora da vam još više uljepša dan. „Osmijeh donosi osmijeh.“ – Ted Engstrom

 

Sadržaj paketa

  • Pamučni dječji bodi s dizajnom (veličina: 68 – 74 cm)
  • Durex prezervativi 3/1
  • To.to Vlažne dječje maramice s 99% vode (48 kom)
  • Brzo djelujuće sredstvo za dezinfekciju Bebolin (50 ml)
  • Oznaka za vrata „ne ometaj“.
  • To.to dječja zaštitna krema (100 ml)
  • Podloga za previjanje
  • Pelena
     
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid