Početna Proizvodi POSEBNA PONUDA Njega tijela Svi Bionike Proxera Poklon Paket

Bionike Proxera Poklon Paket

Šifra: Art60358
Cijena
12,00 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • BioNike PROXERA Esencijalna njega POKLON-PAKET sastoji se od dva proizvoda - kreme za ruke i balzama u obliku stika, namijenjenog njezi usana. 
  • Proxera krema ovlažuje, hrani i njeguje kožu, osobito kada su ruke pojačano suhe, grube ili je koža nadražena zbog korištenja sredstava za čišćenje, čestog pranja ruku ili prirode poslova. Brzo se upija i ne ostavlja masne tragove.
  • Krema sadrži 30% glicerina i sastojke za dugotrajnu hidrataciju. Glicerin i alginati, mješavina higroskopnih sastojaka, zadržavaju vodu na površini kože i pružaju intenzivni hidratantni učinak. Serin i polisaharidi iz cvijeta bagrema omogućuju smanjenje transepidermalnog gubitka vode i osiguravaju pravilnu razinu hidratacije u koži. Krema ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten i njegove derivate, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale, osobito nikal. ,

NAČIN KORIŠTENJA: Nanijeti PROXERA kremu na kožu ruku i razmazati do upijanja.

  • PROXERA LIP BALM ovlažuje, hrani i njeguje suhe usnice, štiti od utjecaja hladnoće i vjetra te umanjuje isušivanje. Ne sjaji se i zbog toga je pogodan za djecu, žene i muškarce.
  • Balzam je bogat uljnim sastojcima iz prirodnih izvora. Ulja jojobe, avokada i koštica marelice pomažu u obnavljanju površnog lipidnog sloja osjetljive kože usana.
  • Upravo kombinacija biljnih ulja ima izvrsna hidratantna, umirujuća i hranjiva svojstva. Karite maslac djeluje emolijentno, ublažava suhoću i napukline na usnama, štiti i obnavlja kožu usana.
  • Usnama koje su nadražene zbog hladnoće i vlage osigurava dobru njegu i zaštitu te doprinosi prirodnim mehanizmima obnavljanja kože. Balzam ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten i njegove derivate, a prikladan je u slučaju preosjetljivosti na teške metale, osobito nikal. 

NAČIN KORIŠTENJA:Nanijeti PROXERA balzam na usne i lagano razmazati, ponavljati svakodnevno prema potrebi.

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid