Vital plus Rapid bronz 100ml

Šifra: Art51314
Šifra: Art51314-100ml
Veličina: 100ml
Cijena
7,83 eur
1 l = 78,30 eur
U cijenu je uključen PDV
Cijena
7,83 eur
U cijenu je uključen PDV
Odaberite veličinu
100ml
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • Krema RAPID BRONZ povećava biološku raspoloživost melanina, što potiče prirodni proces pigmentacije s povećanom prirodnom zaštitom kože. Na taj se način sprječavaju eventualna crvenila i sunčane iritacije. Posljedica toga je brža, intenzivnija i ravnomjernija preplanulost.
  • RAPID BRONZ priprema kožu za izlaganje suncu i omogućuje korištenje kreme s nižim zaštitnim faktorom. Osim toga, možemo biti na suncu kraće vrijeme, a svejedno postići bržu i intenzivnu preplanulost.
  • Krema je primjerena svim tipovima kože, pogotovo svijetlim i osjetljivim. Osim toga, preporučamo je osobama koje žele optimizirati preplanulost i zadržati je duže.
  • Korištenje RAPID BRONZA prije izlaganja suncu, kao potpora prirodnoj zaštiti kože, pokreće i ubrzava tirozinazu. Na taj je način proces melanogeneze već pokrenut za vrijeme izlaganja suncu i koža je prirodno zaštićena već od prvih izlaganja.
  • Preporučljiva je uporaba i osobama koje su izložene ultraljubičastim zrakama sunca kroz cijelu godinu


    NAČIN KORIŠTENJA: Dnevnim nanošenjem RAPID BRONZA koža je prirodno zaštićena i preplanula cijelu godinu, čak i u doba godine kada je sunčeve svjetlosti manje. To omogućuje prirodno sprječavanje crvenila i opeklina.
    Kremu treba nanositi ujutro i navečer najmanje tjedan dana prije izlaganja suncu, kako biste kožu pripremili i potakli prirodni proces zaštite.
    Kremu koristite za vrijeme sunčanja u kombinaciji sa zaštitnim faktorima primjerenima vašem tipu kože.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid