Biovitalis ulje protiv celulita 100 mL

Šifra: Art60640
Cijena
12,98 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • Suho ulje za oblikovanje tijela
  • Ovo suho ulje sadrži bršljan i moćnu kombinaciju čak 8 eteričnih ulja, za brz učinak protiv celulita.
  • Koristi se za drenirajuću masažu kože sklone celulitu. BIOVITALIS® Učvršćujuće ulje protiv celulita smanjuje vidljivost nepoželjnog celulita i sprječava njegov nastanak na dijelovima tijela sklonima celulitu. Ne zahtijeva snažan pritisak na kožu kako bi sastojci djelovali – ulje je dovoljno nježno umasirati na područja na kojima se celulit pojavljuje.
  • Za ovo smo ulje odabrali moćne aktivne sastojke koji sinergijski zaglađuju i učvršćuju kožu. Esencije bršljana, gotu kole, grejpa, ružmarina, metvice, cimeta, geranija, limuna i naranče glavni su borci protiv celulita, dok badem, suncokret i vitamin E dubinski hrane i njeguju kožu.
  • Znamo da nitko ne voli masni i ljepljiv osjeća i rijetko tko ima vremena čekati da se krema ili ulje protiv celulita upije, zato smo Učvršćujuće ulje protiv celulita formulirali u suho ulje. Ono se brzo upija u kožu, ne ostavlja je masnom i ne ostavlja tragove na odjeći.
  • Ovo ulje sadrži 0% konzervansa, silikona i parafinskog ulja.
  • Ulje se odlično slaže s Koncentriranom gel kremom protiv celulita i zajedno pružaju još brže rezultate u zaglađivanju celulita. Preporučujemo prvo umasirati Učvršćujuće ulje protiv celulita, pričekati da se upije i nakon toga nanijeti BIOVITALIS® Koncentriranu gel kremu protiv celulita. Ove proizvode možete nabaviti i u praktičnom anticelulitnom setu: Zbogom celulitu! SET. 

 

  • Formula je brzoupijajuća , lako se razmazuje i ne ostavlja masni trag.
  • Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
  • Bez sastojaka životinjskog podrijetla.
  • Proizvod nije testiran na životinjama.
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid