Početna Proizvodi KOZMETIKA Njega lica Crvenilo, kuperoza La Roche Posay Toleriane Rosaliac AR SPF 30 50ml

La Roche Posay Toleriane Rosaliac AR SPF 30 50ml

Šifra: Art59566
Cijena
25,45 eur
1 l = 509,00 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • U suradnji s dermatolozima, La Roche-Posay posvećen je razvoju formula s priznatim molekulama u optimalnoj koncentraciji za postizanje učinkovitosti protiv starenja bez narušavanja tolerancije za osjetljivu kožu. Retinol je poznat kao jedan od najučinkovitijih aktivnih sastojaka za ciljano smanjivanje znakova starenja: izražene bore i staračke pjege.

Inovacija: Nova osnažena formula za optimalnu učinkovitost [Čisti + Progresivno otpuštajući retinol] za učinkovitost protiv starenja. Hepes za blagi piling kože.               

Učinkovitost: Izražene su bore smanjene. Koža izgleda glatko. Ten je ujednačen 

SASTAV: aqua / water, isostearyl neopentanoate, glycerin, octyldodecanol, propylene glycol, pentylene glycol, acrylamide/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, cetearyl alcohol, glycine soja oil / soybean oil, triethanolamine, isohexadecane, sodium hyaluronate, retinol, retinyl linoleate, adenosine, capryloyl salicylic acid, caprylyl glycol, polysorbate 80, phenoxyethanol, parfum / fragrance

Uporaba: Nanosi se ujutro i/ili navečer na kožu lica i vrata. Ne izlažite UV zrakama. Dnevno nanesite UV zaštitni faktor 15 ili viši. Ne koristite s drugim proizvodima koji sadrže retinol. Ako prilikom prvog korištenja osjetite nelagodu, kremu isprva nanosite rjeđe bi se koža naviknula na retinol. Izbjegavajte područje oko očiju.

KOLIČINA: 30 ml

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid