Skintegra ARCHITECT 30ml

Šifra: Art50518
Cijena
23,76 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

SVOJSTVA:

  •  Architect je intenzivna serumska emulzija za sve tipove kože s trostrukim djelovanjem - namijenjena je koži sklonoj aknama s vidljivim UV oštećenjima (poput hiperpigmentacija) koja također treba i antiage funkciju.
  • Radi se o nježnoj, nemasnoj i mazivoj teksturi neutralnog biljnog mirisa koja se upija izuzetno brzo i na koži ostavlja prekrasan svilenkasti osjećaj.
  • Ima antimikrobni učinak, i to ciljano na S.auerus i P.acnes čija proliferacija dovodi do akni i folikulitisa
  • Ima snažan antioksidativni i protuupalni učinak
  • Normalizira hiperprodukciju sebuma smanjujući sintezu 5-alpha reduktaze
  • Smanjuje hiperpigmentacijske promjene i ujednačava ton kože
  • Djeluje na ekspresiju gena za tipove kolagena I, III i V
  • Pojačava sintezu proteina izvanstaničnog matriksa te sloja koji povezuje dermis i epidermis što potencira čvrstoću, elastičnost i jedrost kože

KOLIČINA: 30ml

NAČIN KORIŠTENJA: Nanijeti na očišćenu kožu jednom dnevno. U početku oprezno i konzervativno kombinirati s ostalim jakim aktivnicama.

Ukoliko koža tolerira, s vremenom se može prijeći na korištenje dvaput dnevno.

Na koži s poviješću hiperreaktivnosti i osjetljivosti (rozaceja, dermatitis i slično) ne koristiti češće od jednom dnevno kao samostalni proizvod ili u kombinaciji s proizvodima iz ružičaste linije koja čuva integritet osjetljive kože.

SASTAV:

Osim 1% bakuchiola, specifičnost Architecta je i pomno odabrana kombinacija ovlaživača i antiinflamatorika: ektoina, zelenog čaja, pantenola, alantoina, kofeina i resveratrola. Iz formulatornog profila Architecta jasno je da ova kombinacija sastojaka izvlači maksimum iz potentnog bakuchiola, neprestano umiruje i “puni” kožu snažnim antioksidansima kako bi je učinila izdržljivom na jake aktivne komponente.

 

 

 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid