Biovitalis losion zaštita od uši i gnjida 100ml

Šifra: Art54482
Cijena
16,19 eur
1 l = 161,90 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

SVOJSTVA

Medicinski proizvod s visokim sadržajem dimetikona, za uklanjanje uši i gnjida iz kose fizikalnim djelovanjem, gušenjem i isušivanjem uši i gnjida. Ne sadrži kemikalije (pedikulicide s neurotoksičnim načinom djelovanja).

KOLIČINA:100ml

NAČIN KORIŠTENJA:

1.Protresti bočicu prije primjene.

2.Nanijeti dostatnu količinu losiona na suhu kosu, obuhvatiti od korijena do vrha.

3.Losionom prekriti cijelu kosu i vlasište, posebnu pozornost obratiti na područje uz vrat i iza ušiju.

4.Ostaviti 15 minuta.

5.Oprati kosu uobičajenim šamponom i temeljito isprati toplom vodom. Na kosi nakon pranja mogu zaostati uginule uši i gnjide, koje se mogu ukloniti iščešljavanjem. U slučaju izrazito mnogo uši ili ponovne pojave uši, postupak je potrebno ponoviti.

SASTAV

Dimetikon, kopolimer natrij-akrilata i natrij-akriloildimetiltaurata, PEG-6 tridecil eter, PEG/PPG-18/18 dimetikon, nerolidol, parfemsko ulje, limonene. Inovativna kombinacija prirodnih sastojaka.

Napomene: BIOVITALIS Losion protiv uši i gnjida ne sadrži kemikalije (insekticide) pa uši ne mogu razviti otpornost na njega. Losion uklanja uši i gnjide na način da ih guši i isušuje.

Upozorenje:Ne koristiti kod djece mlađe od 6 mjeseci, niti u slučaju alergije na neki od sastojaka. Ne nanositi na oštećenu kožu.

Samo za vanjsku primjenu na vlasištu i kosi. U slučaju iritacije, prekinuti primjenu.

Izbjegavati dodir s očima i usnom šupljinom. Ukoliko losion slučajno dospije u oči, potrebno ih je obilno ispirati 10-15 minuta s vodom. Ako nadraženost očiju ne prestane, potražite savjet liječnika. Losion nije zapaljiv, no držite kosu dalje od izvora topline i otvorenog plamena.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid