%

Yasenka Tropical spray 100ml

Šifra: Art54134
5,91 eur
Štedite 1,48 eur
1 l = 73,90 eur
U cijenu je uključen PDV
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 7,39 eur
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
Svojstva Yasenka Tropical sprej protiv komaraca, krpelja i drugih insekata. Zaštita za cijelu obitelj. Zaštita traje 12 sati. Sadrži ikaridin, siguran za korištenje kod odraslih i djece starije od 2 godine. Siguran za korištenje kod trudnica i dojilja. Losion u spreju s 20% ikaridina. Brzo se upija, ne ostavlja masni trag. Može se koristiti sa kremama sa SPF faktorom. DEET FREE na bazi IKARIDINA 20%. Zaštita traje do 12 sati, štiti jače i duže od DEET-a. Brzo se upija, ne ostavlja masni trag, siguran za sve predmete (naočale, ribička oprema...). Ne uzrokuje iritaciju, ni preosjetljivost kože. Niska razina apsorpcije. Način uporabe Nanesite sprej na nepokrivene dijelove tijela. Prema potrebi ponovite. Količina: 100 ml
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid