Hamapharm Piktan Family Natural sprej

Šifra: Art42428
Cijena
10,16 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Zaštita od uboda komaraca, krpelja, muha i ostalih insekata.

U obliku je hidratantnog losiona koji: njeguje kožu, ugodnog je mirisa, lako se razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja masan trag na koži.

Piktan Family jedinstven je biocidni pripravak koji sadrži aktivne komponente N,N-dietil-m-toluamid (DEET), ulje lavandina te ulje citronele.

KOLIČINA: 100ml 

NAČIN PRIMJENE: Piktan Family osigurava dugotrajnu zaštitu od 4 do 6 sati nakon primjene (ovisno o nanesenoj količini), zahvaljujući jedinstvenom sinergijskom djelovanju DEET-a i dviju prirodnih komponenti.
Za najbolji učinak preporučuje se losion ravnomjerno nanijeti na nepokrivene i neoštećene dijelove tijela koje želite zaštititi, osim područja oko usta i očiju.
Ponoviti postupak isprejavanja u trajanju od nekoliko sekundi 2-3 puta dnevno.

SASTAV:

  • N,N-dietil-m-toluamid (DEET)* aktivni sastojak, poznatiji kao standard za repelente koji odbija komarce, buhe i krpelje. DEET je najčešći i najučinkovitiji sastojak za odbijanje insekata
  • Eterično ulje lavandina* aktivni je sastojak koji se već tradicionalno koristi zbog svog repelentnog djelovanja
  • Eterično ulje citronele* specifičnog je mirisa koji maskira CO2 i laktatnu kiselinu koja privlači komarce ljudskom tijelu. Koristi se već više od 60 godina.

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid