Početna Proizvodi MEDICINSKA POMAGALA Pomagala za žene Svi Femmenessence Ferti Lily čašica za začeće

Femmenessence Ferti Lily čašica za začeće

Šifra: Art55270
Cijena
37,96 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

SVOJSTVA : 

  • Ferti·Lily čašica za začeće je medicinski proizvod dizajniran za dovođenje veće kolićine sperme izravno do grlića maternice, te tako povećava mogućnost začeća.
  • Ferti·Lily čašica za začeće pomoć je pri začeću.
  • Čašica je dizajnirana za dovođenje veće količine sperme izravno do grlića maternice.
  • Lako se stavlja prstima u rodnicu nakon spolnog odnosa. Izrađena je od mekog, savitljivog silikona i dokazano je ugodna za stavljanje, nošenje i uklanjanje.
  • Ne sadrži hormone.

NAČIN KORIŠTENJA : 

Prije prve primjene prokuhajte čašicu u kipučoj vodi, osušite i spremite u priloženu pamučnu vrečicu. Ne zaboravite čuvati čašicu blizu kreveta, kako ne bi trebali ustajati nakon spolnog odnosa.

Imajte spolni odnos. Nakon što je vaš partner ejakulirao u vama, uzmite čašicu bez sjedanja ili ustajanja kako bi izbjegli da sperma iscuri iz rodnice. Okrenite čašicu iznutra prema van da izgleda poput kišobrana.

Držite FERTI·LILY čašicu s produženim držačem okrenutim prema nogama i jednim prstom unutar kišobrana. Pažljivo gurnite čašicu u rodnicu. Kada dosegnete vrh rodnice, pažljivo povucite produženi držač da se čašica vrati u svoj izvorni oblik dok istovremeno držite čašicu na mjestu s umetnutim prstom.

KADA PRIMJENITI FERTI·LILY ČAŠICU ZA ZAČEĆE Primjenite ju tijekom ovulacijske faze menstruacijskog ciklusa.

KAKO IZVADITI FERTI·LILY ČAŠICU ZA ZAČEĆE Operite ruke vodom i sapunom.

U udobnom položaju, dok stojite iznad ili sjedite na zahodskoj školjci, pomoću trbušnih mišića / mišića dna zdjelice u seriji pažljivih tiskanja prema dolje spustite čašicu (kao kod pražnjenja crijeva). Prstom (prstima) dohvatite produženi držač.

Rodnica je duga samo oko 8 – 10 cm, tako da će možda već biti dostupan; ako nije, umetnite kažiprst u rodnicu da biste ga dosegli. Polako povlačite produženi držač dok ne osjetite dno čašice na otvoru rodnice.

Prstima na udubinama uhvatite čašicu pri njezinu dnu da biste je preklopili prema unutra, olakšavajući izvlačenje. Druga mogućnost je da jednim prstom povučete rub čašice prema dolje da biste oslobodili nepropusni spoj.

Nježno uklonite čašicu iz rodnice, držeći je uspravno da biste spriječili prolijevanje dok niste iznad WC-a ili umivaonika. Vrlo je vjerojatno da ćete nakon uklanjanja unutar čašice vidjeti malo tekućine.

Ovo je mješavina sjemena, tekućine uslijed uzbuđenja i cervikalne sluzi i to je potpuno normalno. Ispraznite sadržaj, temeljito operite čašicu (15-20 sekundi) toplom vodom i spremite je prema uputama. 

Mjere opreza:  Tijekom prve primjene možete osjetiti blage grčeve FERTI·LILY čašicu nemojte vaditi na silu. Ako osjetite vakuum ili otpor, može pomoći da stavite prst i preklopite rub čašice kako bi se oslobodila prije nego ju nježno povućete za produženi držač. Pomaže kad se opustite i čučnete, kako bi se čašica približila otvoru rodnice.

Nemojte na silu povlačiti produženi držač čašice. Produženi držač može puknuti, ako ga presnažno povučete. Čašicu izvadite polagano povlačeći produženi držač. Nemojte snažno povlačiti okrugli dio na kraju produženog držača, nego malo po malo povlačite produženi držač. FERTI·LILY čašica nije proizvod za kontracepciju i ne štiti od spolno prenosivih bolesti.

FERTI·LILY čašica i TSS: nije poznata povezanost između sindroma toksičnog šoka (TSS) i čašice kao što je FERTI·LILY čašica. Ako Vam je prethodno dijagnosticiran TSS, prije primjene FERTI·LILY čašice, savjetujte se s liječnikom.

 

 

 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid