Femigel 5x5 ml

Šifra: Art43259
Cijena
10,15 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

FEMIGEL® sadrži prirodno antiseptično ulje čajevca tvrtke Australian Bodycare® u dokazano optimalnoj koncentraciji od 2,7 %.

Zahvaljujući svom antiseptičkom svojstvu, ulje čajevca pridonosi smanjenju bakterijskih i gljivičnih upala te pridonosi održavanju zdrave intimne flore.

FEMIGEL® osigurava odgovarajuću vlažnost i kiselost (pH) intimnog područja potrebne za održanje zdrave mikrobne flore.

FEMIGEL® je specijalno pripravljen za jednostavnu uporabu, ne ostavlja mrlje na rublju, bez mirisa je, nemastan i ne nadražuje.

FEMIGEL® je najprodavaniji gel s antiseptičkim uljem čajevca na europskom tržištu, a njegova učinkovitost klinički dokazana.

FEMIGEL® se preporučuje koristiti jave li se suhoća, svrbež, peckanje, nadraženost i slični neugodni simptomi.

FEMIGEL® je uputno preventivno upotrebljavati nakon kupanja u bazenima, boravka u sauni i fitness centrima, za vrijeme i nakon korištenja antibiotika, na putovanju, moru, u stanjima stresa i sl.

FEMIGEL® je preporučljivo povremeno koristiti radi održavanja normalne mikrobne flore i vlažnosti.

NAČIN UPOTREBE: FEMIGEL® je radi optimalne higijene pakiran u aplikatore za jednokratnu uporabu i jednostavne za korištenje. Svaki aplikator sadrži 5 ml pripravka. Aplikator izvadite iz zaštitnog ovitka, primite ga za širi kraj i protresite poput toplomjera kako bi se njegov sadržaj našao na njegovu užem dijelu. Odvrnite čep i istisnite sadržaj aplikatora direktno na mjesto primjene.

Mjere opreza: FEMIGEL® ne koristite ako aplikator nije u zaštitnom ovitku ili ako je ovitak otvoren ili pokidan. Vratite cijelo pakiranje na prodajno mjesto.
Ako se pojavi alergijska reakcija, obustavite korištenje. Preporučujemo da prekinete s primjenom tijekom menstruacije i nastavite po njenu završetku. Držati izvan dohvata djece.Čuvati na temperaturi do 25 °C.

PAKIRANJE: 5 X 5ML

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid