Hamapharm Forvax H sprej 15ml

Šifra: Art54213
Cijena
10,22 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

SVOJSTVA:

  • Forvax H bezuljni je sprej za uho za koji:
  • Suši i odstranjuje vodu iz uha
  • Koristi se za prevenciju ili dodatnu terapiju kod upala vanjskog uha.
  • Do upala najčešće dolazi zbog zadržavanja vlage u ušnom kanalu nakon plivanja, kupanja i ronjenja. -Služi kao dodatna terapija tijekom korištenja lijekova za upalu vanjskog uha.

SASTAV: Isopropyl alcohol, Aqua, Acetic acid, Panthenol.

NAČIN KORIŠTENJA: Forvax H, sprej za uho mogu koristiti odrasli i djeca iznad 3 godine starosti. Može se koristiti u trudnoći i periodu dojenja.Nakon kupanja, tuširanja, plivanja i ronjenja preporučuje se primijeniti sprej zagrijan na temperaturu tijela: - kod odraslih osoba raspršiti 2 do 3 potiska spreja u zvukovod - kod djece raspršiti 1 do 2 potiska spreja u zvukovod.

Ostavite ForVax H sprej da djeluje 20 do 30 sekundi držeći pritom glavu nagnutu u stranu. Preostalu tekućinu u zvukovodu ostavite da ispari. Postupak ponoviti u drugom uhu.

Napomena: Ne preporučuje se osobama preosjetljivima na bilo koji od sastojaka proizvoda.Kod perforiranog bubnjića proizvod se ne smije koristiti. Kod bolova u uhu obavezno potražite pomoć liječnika. Veličina: 15 ml

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid