Sinutrop forte 30 tableta

Šifra: Art50304
Cijena
9,60 eur
1 kom = 0,32 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Svojstva

Tradicionalni biljni lijekovi poput divizme, pelargonije i bazge desetljećima dokazano pomažu kod akutnih simptoma upale sinusa i prehlade, a također nerijetko problemi sa sinusima dolaze i od peludnih hunjavica i alergija. U svojoj standardiziranoj koncentraciji Sinutrop FORTE u samo 1 tableti osigurava dnevnu dozu 5 sastojaka za zdravlje dišnih puteva.

  • - formuliran za učinak na dišni sustav: nos, sinuse, grlo i grkljan
  • - preporučuje se progutati tabletu uz pomoć vode
  • - ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina; ne preporučuje se osobama s povišenom želučanom kiselinom, čirom želuca i dvanaesnika; ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu.

Način uporabe

Za odrasle i djecu od 12. godine života preporučuje se progutati tabletu uz pomoć vode.

Količina

Jedno pakiranje sadrži 30 tableta

Sastav

mikrokristalinična celuloza, ekstrakt korijena žutog srčanika (Gentiana lutea L) DER 5:1, ekstrakt biljke sporiša (Verbena officinalis L) DER 5:1, ekstrakt cvjetova divizme (Verbascum thapsiforme L) DER 5:1, ekstrakt cvjetova crne bazge (Sambucus nigra L) DER 10:1, kalcijev fosfat, ekstrakt korijena ljekovite pelargonije (Pelargonium sidoides DC) DER 10:1, umrežena natrij- karboksimetilceluloza, hidroksipropil metilceluloza, magnezijeve soli masnih kiselina, polidekstroza, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja; silicijev dioksid, polietilen glikol, talk, bojila; titanijev dioksid, riboflavin, Brilliant blue FCF.

Upozorenje:

Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina. Ne preporučuje se osobama s povišenom želučanom kiselinom, čirom želuca i dvanaesnika. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid