Početna Proizvodi ZDRAVLJE I SAMOLIJEČENJE Uho,grlo,nos Nos Sinomarin ENT+alge sprej za nos 125ml

Sinomarin ENT+alge sprej za nos 125ml

Šifra: Art46234
Cijena
12,14 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • Sinomarin® Plus Algae ENT s Algomer™ kompleksom je 100 % prirodni sprej koji olakšava začepljenost nosa (nazalnu kongestiju) i temeljito čisti šupljinu nosa.
  • Potiče oporavak nakon endonazalne operacije, smiruje sluznicu nosa i pomaže u zaštiti od infekcija i komplikacija. Njegov jedinstveni sastav, s prijavljenom patentnom zaštitom, povezuje prirodno dekongestivno djelovanje (učinak osmoze) hipertonične morske vode (2,3 % otopina NaCl-a) s dobro dokumentiranim svojstvima i korisnim djelovanjem na sluznicu nosa ekstrakata morskih algi sadržanih u Algomer™ kompleksu.
  • Sinomarin® ENT ima sprej s dinamičnim mlazom koji omogućuje temeljito čišćenje šupljina nosa, ispiranje krasta, sluzi i nakupljenih infektivnih tvari, alergena, onečišćenja i drugih nečistoća.
  • Morska voda korištena za Sinomarin® ENT prikupljena je iz zaljeva Cancale smještenog uz obalu Bretanje u Francuskoj.
  • Područje je poznato po otvorenom moru i jakim plimnim strujama čime se dobiva morska voda zajamčene kvalitete te bogata mineralnim solima i elementima u tragovima.
  • Kakvoća morske vode kontinuirano se prati od strane francuskog istraživačkog instituta za eksploataciju mora (IFREMER) pod pokroviteljstvom francuske vlade. Algomer™ kompleks je jedinstvena kombinacija 100 % prirodnih sastojaka ekstrahiranih iz morskih algi Undaria pinnatifida i Spirulina platensis.
  • Obje alge se odavno koriste u orijentalnoj medicini za promicanje zdravlja i liječenje brojnih stanja, a i dio su prehrane Dalekog Istoka. Formuliran posebno za primjenu u nosu, Algomer™ kompleks se sastoji od mješavine prirodnih sastojaka algi, fikocijanina i niza kompleksa polisaharida, uključujući fukoidane.
  • Ovi sastojci tvore zaštitni sloj koji ograđuje, hvata i sprječava kontakt i/ili proboj vanjskih štetnih tvari (npr. virusa, bakterija i dr.) na sluznicu nosa, pojačavajući pritom njezinu prirodnu funkciju i pomažu u zaštiti od sekundarnih otorinolaringoloških infekcija. Undaria pinnatifida i Spirulina platensis su alge koje se prikupljaju u najčišćim vodama Patagonije u Argentini, odnosno Bretanje u Francuskoj i certificiranog su organskog podrijetla.
  • Sinomarin® ENT se može koristiti sam, kao prirodna alternativa lijekovima za dekongestiju (lokalni kortikosteroidi, antihistaminici, vazokonstriktori) ili u kombinaciji s njima kako bi se poboljšala njihova učinkovitost.

SVOJSTVA: ublažava začepljenost nosa (nazalnu kongestiju) i povećan tlak u sinusima (putem osmoze) omogućava temeljito čišćenje, uklanja kraste, sluz i nakupljene infektivne tvari, alergene i druge nečistoće rastapa izlučenu sluz i olakšava njezino izbacivanje umiruje sluznicu nosa nakon endonazalne operacije vlaži sluznicu nosa i ublažava suhoću nosa pomaže prirodni oporavak sluznice nosa.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid