%
Početna Proizvodi ZDRAVLJE I SAMOLIJEČENJE Uho,grlo,nos Kašalj Yasenka Islandski lišaj dodatak prehrani 150 ml

Yasenka Islandski lišaj dodatak prehrani 150 ml

Šifra: Art58393
6,12 eur
Štedite 1,53 eur
1 l = 51,00 eur
U cijenu je uključen PDV
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 7,65 eur
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • Islandski lišaj doprinosi olakšanju kod nadražaja grla i glasnica.. Islandski lišaj djeluje protuupalno, smanjuje podražaj na kašalj i oblaže upaljenu sluznicu. Zbog svog pozitivnog djelovanja naziva se biljnim antibiotikom.
  • Islandski lišaj – osim što ima niz ljekovitih svojstava, islandski lišaj je vrlo važan indikator čistog zraka jer opstaje samo u čistom okolišu. Islandski lišaj najčešće se koristi kod nadražaja gornjih dišnih puteva, a glavni aktivni sastojci su polisaharidi-lihenini i izolihenini.
  • Polisaharidi oblažu nadraženu i oštećenu sluznicu, a lihenini djeluju i protuupalno na sluznicu te smanjuju podražaj na kašalj. Važna sastavnica islandskog lišaja je i usinska kiselina koja djeluje kao prirodni antibiotik.
  • Zbog navedenih blagotvornih učinaka pripravci islandskog lišaja koriste se u liječenju različitih vrsta prehlada, suhih nadražujućih upala usne šupljine i ždrijela te kod bronhalnog katara i kašlja.
  • Islandski lišaj tekući dodatak prehrani uzima se tri puta na dan, ovisno o dobi, u količini od 5 do 15 ml. Mogu ga uzimati djeca starija 

Ne preporučuje se djeci mlađoj od 1 godinu.

SASTAV:

Saharoza; pročišćena voda; suhi ekstrakt talusa islandskog lišaja (Cetraria islandica); regulator kiselosti: limunska kiselina; konzervans: kalijev sorbat.

NAPOMENE
Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje.

UVJETI ČUVANJA
Čuvati na temperaturi do 25 °C, zaštićeno od svjetla, u dobro zatvorenoj bočici.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid