Arkoroyal Migrastick Fort roll on

Šifra: Art52088
Cijena
9,70 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Detaljniji opis proizvoda

MIGRASTICK® je proizvod ne-uljne teksture, brzo se apsorbira i klinički dokazano osigurava trenutni efekt hlađenja. Efekt masiranja kuglicom stvara osjećaj ugode, pomaže ublažiti bolove uzrokovane glavoboljom i migrenom te smanjuje napetost u području sljepoočnice, čela i vrata. Migrastick® Fort sadrži kombinaciju 100% prirodnih otopina eukaliptusa i mente – eukaliptol i mentol – te biljni alkohol. Eukaliptol iz biljke Eucalyptus globulus blokira termoreceptore na površini kože koji smanjuju osjećaj vrućine.

Mentol iz metvice Mentha piperita aktivira termoreceptore na površini kože koji ukazuju na rashlađujući učinak. Mentol i eukaliptol su također prirodni analgetici i anestetici zahvaljujući svojem učinku hlađenja. Biljni alkohol djeluje po principu mehaničkog učinka te brzo isparava s površine kože, čime uklanja i suvišnu vrućinu s kože te ju tako dodatno rashlađuje.

NAČIN KORIŠTENJA: Umasirajte nježnim kružnim pokretima 2-3 puta na sljepoočnice, čelo te stražnji dio vrata, a primjenu možete i ponoviti ukoliko je potrebno. Koristiti do 5 puta dnevno. Izbjegavajte kontakt s očima, sluznicom ili ozlijeđenim tkivom, kao i otvorenim ranama. Ako osjetite pečenje ili svrbež, isperite vodom. Samo za vanjsku primjenu.

PREPORUKE: Nije za djecu ispod 12 godina, trudnice ili dojilje. Nije za osobe koje pate od epilepsije. Izbjegavajte kontakt s očima, sluznicom ili ozlijeđenim tkivom, kao i otvorenim ranama. Ako osjetite pečenje ili svrbež, isperite vodom. Ne koristite ako ste alergični na bilo koji od sastojaka.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid