Swanson Gaba 500mg 100 kapsula

Šifra: Art58999
Cijena
12,66 eur
1 kom = 0,13 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • GABA ili γ-aminobutanoična kiselina ili γ-aminobutirna kiselina je neurotransmiter koji je uključen u prijenos poruka između mozga i središnjeg živčanog sustava.
  • Proizvodi se u mozgu od glutamata. Cijeli proces katalizira aktivni oblik vitamina B6 i enzim glutamat dekarboksilaze (GAD). Glavni zadatak GABE-a je smanjenje aktivnosti živčanih stanica u živčanom sustavu.
  • Nedavna istraživanja pokazuju da GABA igra vrlo važnu ulogu u smanjenju rizika od razvoja depresije, anksioznosti i stresa. Često se koristi kao prirodni dodatak za promicanje sna, poboljšanja raspoloženja i ublažavanja predmenstrualnih simptoma.
  • Mozak prima mnoštvo neselektivnih podražaja tijekom dana. Kao rezultat toga dolazi do prekomjerne stimulacije i razvoja stresnog poremećaja. Upravo u tom trenutku GABA započinje svoje djelovanje, podražaji koje prima živčani sustav usporavaju se, a ponekad se više uopće ne sprovode.
  •  Gama-aminomaslačna kiselina inhibira dolazne signale koji izazivaju stres i tjeskobu. Misli ostaju opuštene tijekom cijelog dana čime je unutarnja ravnoteža zajamčena. 

Nedostaci i simptomi:

Ako ste suočeni s bilo kojim od sljedećih simptoma, to može značiti nedostatak GABE-a u vaše tijelo:

pojava tjeskobe, brige, napetosti u mišićima i ramenima, nemira i nesanice,pogosto buđenje noću, proljev, hipertenzija, tinitus, kronična bol i migrena

 

SASTAV I DOZIRANJE: 

Maksimalna dnevna doza (jedna kapsula) sadrži:
GABA (gama-aminomaslačna kiselina) 500 mg

Ostali sastojcigama-aminomaslačna kiselina, magnezijev stearat, kapsula: želatina

Način uporabeJedna kapsula dnevno sa čašom vode

KOLIČINA: bočica sa 100 kapsula od 500 mg

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid