Herba Croatica Herbamir MF 30 kapsula

Šifra: Art47809
Cijena
10,64 eur
1 kom = 0,35 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

HERBAMIR MF®

Prirodni dodatak prehrani, čije se djelovanje temelji na sinergiji biljne mješavine, vitamina B skupine, magnezija, te kolina i inozitola. Oni doprinose normalnoj psihološkoj funkciji, kao i normalnom energijskom metabolizmu te vještoj borbi protiv dnevne razine stresa.

  • Normalna psihološka funkcija
  • Smanjenje umora i iscrpljenosti
  • Normalno funkcioniranje živčanog sustava
  • Normalni metabolizam stvaranja energije

 

Pasiflora

Pasiflora je našla primjenu u najčešćim boljkama modernog užurbanog života: nervoza, nemir, nesanica, ali i težim poremećajima kao što su anksioznost i ovisnosti svih vrsta (uključujući i ovisnosti o lijekovima koji djeluju na živčani sustav, cigaretama te nekim vrstama lakših droga).

Kamilica

Njena protuupalna, antibakterijska, sedativna i antialergijska svojstva pokazuju djelotvornost u liječenju groznice, mučnine, astme, kolika, kožnih bolesti i upala, želučanih bolesti i prehlada.

Magnezij

Magnezij se može smatrati esencijalnim mineralom ljudskog tijela, s obzirom da sudjeuje kao kofaktor enzimima u više od 300 biokemijskih reakcija, potrebnih za održavanje homeostaze u organizmu.

Vitamini B skupine

Ukoliko primjetite probleme sa zdravljem, koji se očituju učestalim glavoboljama, zaboravljivošću, razdražljivošću, umorom, bolovima u mišićima, problemima s kožom ili pak probavnim tegobama, vjerojatno patite od nedostatka vitamina B skupine.

Kolin i inozitol

Kolin i inozitol dio su vitamina B skupine, koji sudjeluju u formiranju staničnih membrana i imaju ključnu ulogu kod aktivnosti neurotransmitera. Opuštaju živčanu napetost, pozitivno djeluju kod potištenosti i tjeskobe, a najvažniji zadatak im je poticanje stvaranja živčanog prijenosnika acetilkolina.

Mediteranski faktor MF®

Herbamir MF® u sebi sadrži ekstrakte biljaka koje su od davnina poznate i potvrđene kao velike riznice antioksidanata, upotpunjene s najjačim saveznicima Mediterana. Mediteranski faktor čine četiri autohtone mediteranske biljke koje svojim djelovanjem potiču prirodnu ravnotežu i jačaju organizam.

Način primjene:

Uzimati 1-2 kapsule dnevno, po potrebi uz obrok.

Količina: 30 kapsula

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid