Sikapur med gastrointestinalni gel 200ml

Šifra: Art43679
Cijena
8,20 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

 

KOLIČINA: 200ml

SASTAV: Djelatna tvar Sikapur® med gastrointestinalnog gela je gel silicijeva dioksida (silicijeva kiselina u obliku gela), spoj sastavljen od minerala silicija (Si) s kisikom i vodom. Ono što čini gel silicijeva dioksida tako posebnim je njegova neuobičajeno velika sposobnost vezanja patogena i njihovih toksina. To znači da se patogeni i njihovi toksini u probavnom traktu vežu isključivo fizikalnim procesom i prirodno se izlučuju crijevima. Sikapur® med gastrointestinalni gel smiruje simptome i pomaže regeneraciju nadraženog probavnog trakta. Budući da gel silicijeva dioksida uz patogene veže i plinove, može smanjiti i nadutost.

Kada primijeniti Sikapur® med gastrointestinalni gel?
Sikapur® med gastrointestinalni gel pomaže vezanje patogena u liječenju akutnih probavnih smetnji povezanih s bolovima u trbuhu, mučninom, povraćanjem, nadutosti i proljevom. Preporučuje se za dugotrajnu uporabu do 6 tjedana u ljudi s kroničnim probavnim poremećajima kao što su mučnina, vjetrovi, grčevi u trbuhu, proljev, povraćanje, nadutost ili žgaravica.

Kada, koliko često i koliko dugo primjenjivati Sikapur® med gastrointestinalni gel?
U slučaju akutnih simptoma djeca i odrasli uzimaju 2 mjerne žlice, po 15 ml svaka, u vodi ili čaju, 3 – 5 puta dnevno između obroka i po potrebi neposredno prije spavanja. Kada se akutni simptomi ublaže, liječenje se može nastaviti još nekoliko dana uzimanjem jedne mjerne žlice (15 ml) 3 puta dnevno najmanje 30 minuta prije obroka. U slučaju jakih bolova, visoke temperature ili ako se nakon 3 dana liječenje nije pokazalo učinkovitim, posavjetujte se s Vašim liječnikom.
U slučaju kroničnih smetnji odrasli uzimaju 1 mjernu žlicu (15 ml) u vodi ili čaju 3 puta dnevno između obroka. Preporučuje se liječenje do 6 tjedana, a poboljšanje simptoma se očekuje nakon 3 tjedna.

Sikapur® med gastrointestinalni gel je čisti mineralni medicinski proizvod, bez aditiva i dobro se podnosi, a pogodan je i za djecu.

Na što treba paziti prilikom uzimanja Sikapur® med gastrointestinalnog gela i drugih lijekova?
U dogovoru s Vašim liječnikom uzimajte druge lijekove najmanje 2 sata prije ili poslije uzimanja Sikapur® med gastrointestinalnog gela, budući da on može imati učinak na djelovanje lijeka. Prilikom dugotrajne primjene Sikapur® med gastrointestinalnog gela uzimajte dovoljno tekućine i zdravu, uravnoteženu prehranu.

NAPOMENA: U slučaju proljeva važno je piti dovoljno tekućine da bi se nadoknadio gubitak tekućine. U djece je posebno važno nadoknaditi izgubljenu tekućinu.

PROIZVOĐAČ: ANTON HÜBNER GmbH & Co. KG, 79236 Ehrenkirchen, Njemačka

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid