Auraxol HelPyRed kapsule 30 kapsula

Šifra: Art42712
Cijena
14,33 eur
1 kom = 0,48 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • HelPyRed® kapsule koriste se u dijetoterapiji ulkusne bolesti i gastritisa koji je posljedica infekcije bakterijom Helicobacter pylori.
  • One djeluju na redukciju količine bakterija H. pylori u želucu i na taj način poboljšavaju učinak terapije uobičajenim antimikrobnim lijekovima za iskorjenjivanje bakterije H. pylori.
  • Osim što ublažavanju simptome gastritisa, HelPyRed® kapsule poboljšavaju suradljivost pacijenata prema terapiji koju propisuje liječnik.
  • Pylopass® je patentirani neživi soj bakterije Lactobacillus reuteri DSM 17648, sa selektivnim djelovanjem u želucu, koji smanjuje količinu bakterija Helicobacter pylori.
  • Pylopass® je mliječna bakterija koja na svojoj površini ima strukture za povezivanje s bakterijama H. pylori, a nakon povezivanja formira tvorevine koje se putem probave izlučuju iz tijela.
  • Kalcij u obliku hidrogenfosfata doprinosi normalnoj funkciji probavnih enzima i regulira kiselost u želucu, bez rizika od potpunog blokiranja izlučivanja želučane kiseline.
  • Cink doprinosi normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu i normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin E doprinosi zaštiti stanica želučane sluznice od oštećenja i oksidativnog stresa.

NAČIN KORIŠTENJA: Uzimati 2 kapsule 1 do 2 puta na dan. Najbolje uzimati u jutarnjim satima, prije obroka ili uz obrok. Kapsule se mogu uzimati istovremeno s terapijom antimikrobnim lijekovima koje propisuje liječnik za iskorjenjivanje bakterije Helicobacter pylori i pogodne su kao nutritivna potpora uz svaku kombinaciju lijekova.

KOLIČINA: 30 kapsula

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid