Salvit Laxavit 16x6,5g

Šifra: Art51896
Cijena
6,63 eur
1 kg = 63,75 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Svojstva:

Zahvaljujući osmotskom ucinku makrogola 3350, koji ima visoki afinitet vezanja vode i omekšavanja stolice, ubrzava rad crijeva i olakšava pražnjenje crijeva na prirodan način. Ne apsorbira se niti metabolizira u crijevima, ne fermentira u crijevima, ne iritira sluznicu te se eliminira stolicom u neizmijenjenom obliku.

Sastav:

Makrogol 3350; fruktoza; aroma; sredstvo protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid. Okus citrusa Bez glutena INDIKACIJE ZA PRIMJENU: Kronična konstipacija i neredovito pražnjenje crijeva.

Način upotrebe:

Sadržaj jedne vrećice otopiti u čaši (oko 120 ml) vode ili druge tekućine. Miješati dok se u potpunosti ne otopi. Popiti pripremljenu otopinu. Broj vrećica koje treba uzeti unaprijed se može pripremiti u odgovarajućoj količini vode, a pripremljena otopina mora se čuvati pokrivena u hladnjaku, najviše 24 sata. Neiskorištenu otopinu treba odbaciti. Salvit Laxavit se preporučuje uzimati između obroka. Ne preporučuje se uzimanje Salvit Laxavita s lijekovima, jer Salvit Laxavit ubrzava rad crijeva, te može negativno utjecati na učinkovitost lijekova. U slučaju uzimanja drugih lijekova, posavjetujte se s liječnikom prije uzimanja Salvit Laxavita.

DOZIRANJE:

Doziranje i uputa za uporabu u slučaju konstipacije:

  • Od 6. mjeseca do 2. godine starosti: 1/2 - 2 vrećice/dan
  • Od 2. do 4. godine starosti: 2 - 3 vrećice/dan
  • Od 5. godine starosti: 3 - 4 vrećice/dan

Uzimati najviše 5 dana.

Doziranje i uputa za uporabu u slučaju produljene konstipacije:

  • Od 6. mjeseca do 2. godine starosti: 1/2 - 1 vrećica/ dan
  • Od 2. do 4. godine starosti: 1 vrećica/ dan
  • Od 5. godine starosti: 2 vrećice/ dan

Uzimati najviše 28 dana. Nemojte nastaviti uzimati nakon 28 dana.

Ne prekoračujte maksimalnu dozu od 4 vrećice/ dan.

INTERAKCIJE: Salvit Laxavit uzmite najmanje 2 sata nakon uzimanja lijekova jer ubrzava rad crijeva što može negativno utjecati na njihovu učinkovitost. U slučaju drugih terapija koje su u tijeku, a posebno za lijecčnje kortizonom, prije uzimanja Salvit Laxavita, posavjetujte se s liječnikom. KONTRAINDIKACIJE: Ne koristiti Salvit Laxavit u slučaju preosjetljivosti na jedan ili više sastojaka. Ne koristiti kod djece mlađe od 6 mjeseci.

Količina: 16 vrećica od 6,5 g

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid