Normia ORS, LGG+BB12 vrećice

Šifra: Art32363
Cijena
9,23 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

 

ORS Normia namijenjena je dijetalnoj prehrani bolesnika koji gube elektrolite i vodu kod proljeva, rehidraciji, nadoknadi elektrolita i obnovi crijevne mikroflore. Može se koristiti već od najranije dojenačke dobi jer – i bebe je vole.

Sadržava vrećice bakterijskih kultura i vrećice oralne rehidracijske soli (ORS) i zato pruža mogućnost jednostavnije i sveobuhvatnije borbe protiv proljeva i dehidracije. Optimalno nadoknađena voda i elektroliti te brza obnova crijevne mikroflore rezultirat će kraćim trajanjem i manjim brojem proljeva te bržim oporavkom.

KOLIČINA: 10 vrećica

SASTAV (u 1 vrećici): 

  1. ORS vrećice sadržavaju optimalnu kombinaciju soli (elektrolita) koja se otapa u propisanoj količini vode i pije da bi se spriječila dehidracija čija pojava može biti iznimno opasna, posebice u djece. Specifičnost je ORS Normie i u dodatku cinka koji pridonosi boljim učincima.
  • NORMIA vrećice sadržavaju posebno odabrane bakterijske kulture Lactobacillus rhamnosus, LGG® i Bifidobacterium, BB-12®, naseljavaju crijevnu sluznicu, obnavljaju crijevnu mikrofloru te zajedno na prirodan način smanjuju propusnost crijevne sluznice i transport štetnih tvari.

NAČIN KORIŠTENJA:

  • Odrasli uzimaju 2-3×1 vrećicu Normia na dan
  • Djeca do 12 godina uzimaju 2 x1 vrećicu Normia na dan

Sadržaj jedne ORS vrećice otopiti u 200 ml prokuhane i na sobnu temperaturu ohlađene vode. Piti u malim gutljajima. Ukupna količina rehidracijske otopine koju treba popiti tijekom dana ovisi o stupnju dehidracije (izgubljene tekućine).

Sadržaj jedne Normia vrećice istresite u tekućinu ili u hranu sobne temperature.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid