Biorela Total 60 kapsula

Šifra: Art54237
Cijena
17,12 eur
1 kom = 0,00 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Svojstva

Premium polibiotik u obliku snažne kombinacije 15 vrhunskih sojeva dobrih* bakterija

  • 7 milijardi dobrih* bakterija u samo jednoj kapsuli dnevno
  • za svakodnevno povećanje broja i raznolikosti dobrih* bakterija u probavnom sustavu
  • različiti sojevi ispitani kod različitih stanja organizma
  • kod stresa i nepravilne prehrane
  • kod uzimanja antibiotika ili na putovanjima
  • za odrasle i djecu nakon treće** godine života

**djeci kapsulu po potrebi otvoriti i sadržaj pomiješati s hranom ili pićem

Pogodno i za vegane/ Bez aroma i konzervansa/ Biljna kapsula

Način uporabe

Biorela® Total preporučuje se za svakodnevno uzimanje s ciljem povećanja broja i raznolikosti dobrih* bakterija u probavnom sustavu. U tu svrhu uzima se jedna kapsula dnevno.

Biorela® Total primjerena je za odrasle i djecu nakon navršene treće godine života. Za djecu od 3 do 6 godina kapsulu otvoriti i sadržaj pomiješati s hranom ili pićem.

Trudnice uzimaju preporučenu dozu.

Pri korištenju antibiotika kapsulu uzeti jedan sat prije ili tri sata nakon uzimanja antibiotika te nastaviti uzimati minimalno tjedan dana nakon završene antibiotske terapije.

S više od 7 milijardi dobrih* bakterija Biorela® Total neizostavan je izbor za putovanja. Preporučenu dozu uzimati tjedan dana prije putovanja, za vrijeme putovanja te tjedan dana nakon povratka s putovanja.

Nikad ne miješati s vrućim sastojcima.

Količina: Jedno pakiranje sadrži 60 kapsula

Sastav

Jedna kapsula sadrži više od 7 milijardi živih bakterija (Lactobacillus acidophilus NCFM® , Lactobacillus paracasei Lpc-37®, Bifidobacterium lactis Bi-07®, Bifidobacterium lactis Bl-04®, Bifidobacterium lactis HN019™, Lactobacillus casei Lc-11®, Lactobacillus rhamnosus Lr-32®, Lactobacillus plantarum Lp-115®, Lactobacillus brevis Lbr-35™, Lactobacillus acidophilus La-14®, Lactobacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium bifidum Bb-06™, Bifidobacterium longum Bl-05™, Lactobacillus salivarius Ls-33®, Lactobacillus rhamnosus HN001™).

 

Česta pitanja

Zašto su nam potrebne dobre* bakterije?

Osim što su crijeva zadužena za probavu i iskorištavanje hrane, u njima se nalazi čak 60 – 80 % cjelokupnog imunološkog sustava čovjeka. I dok se izvana koža i sluznica bore protiv prodora bakterija i virusa, dobre bakterije u crijevima bore se na različite načine za premoć nad lošim bakterijama čuvajući zdravstvenu ravnotežu.

Kada se zbog nekog razloga dogodi da se broj dobrih* bakterija smanji toliko da loše bakterije prevladaju, govorimo o poremećaju ravnoteže u crijevnoj mikrobioti.

U današnje doba brzog tempa života brojni su razlozi koji uzrokuju porast loših bakterija u našim crijevima. Najčešći od njih su: stres, nepravilna prehrana, infekcije, putovanje, prekomjerna konzumacija alkohola, izlaganje toksinima, kao i uzimanje antibiotika i drugih lijekova. Narušena mikrobiota može izazvati različite tegobe, od probavnih smetnji do pada imuniteta.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid