Solgar Astaxanthin 5 mg a 30 caps.

Šifra: Art39461
Cijena
27,94 eur
1 kom = 0,93 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Svojstva

Novi, potpuno prirodni dodatak prehrani. U samo jednoj kapsuli na dan sadrži 5 mg astaksantina iz alge H. pluvialis. Ta se alga pokazala kao prirodni izvor s najvećom koncentracijom astaksantina, pa se radi o izrazito jakoj formulaciji. Astaksantin je jedan od više od 700 karotenoida kojih ima u prirodi. Pripada skupini zvanoj ksantofili. Beta-karoten je prekursor vitamina A, a ksantofili se ne mogu pretvoriti u vitamin A. Prema in vitro studijama astaksantin ima veće antioksidativno djelovanje nego ostali karotenoidi. Istraživanja su pokazala da može biti 550 puta snažniji od vitamina E. Pridonosi jačanju imuniteta. Preporuča se kao osnovna antioksidativna formula tokom cijele godine,a posebno u periodu pojačanog izlaganja suncu te kod problema sa zglobovima i vidom.

Proizvod ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu, soju niti mliječne proizvode te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja
Snažna formulacija koja u samo jednoj kapsuli dnevno sadrži 5 mg astaksantina iz alge Haematococcus pluvialis, prirodnog izvora s najvećom koncentracijom astaksantina.

Način uporabe

Jedna kapsula dnevno, uz obrok.

 

Količina: 30 kapsula

Sastav (u jednoj kapsuli):

Astaksantin (iz mikroalge Haematococcus pluvalis) 5 mg

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid