Auraxol CardiOlival 30 kapsula

Šifra: Art50714
Cijena
9,74 eur
1 kom = 0,32 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • CardiOlival® kapsule sadrže sastojke gloga i češnjaka koji doprinose normalnoj funkciji srca.
  • Imaju pozitivan učinak na poboljšanje cirkulacije i održavanje zdravlja krvožilnog sustava.
  • Oleinska kiselina kao glavni sastojak maslinovog ulja poboljšava lipidni profil i regulira razine kolesterola u krvi. 
  • Bijeli glog bogat je flavonoidima i sastojcima koji imaju povoljan učinak na zaštitu srca i krvnih žila. Tradicionalno se koristi kod blažih oblika aritmije srca, a flavonoidi imaju snažan antioksidativni učinak.
  • Ulje ploda masline bogato je oleinskom kiselinom i sastojcima koji djeluju protuupalno i štite od štetnih učinaka slobodnih kisikovih spojeva na zdravlje krvožilnog sustava.
  • Uljni macerat češnjaka je standardiziran na alicin, aktivni sastojak koji se koristi u dijetoterapiji kod povišenog krvnog tlaka, povišenih razina lipida u krvi i koronarne bolesti.
  • Osim toga, alicin djeluje antimikrobno i fungicidno

NAČIN KORIŠTENJA : Uzimati 1 do 2 kapsule na dan, popiti s vodom. Može se uzimati uz obrok ili odvojeno od obroka, u jutarnjim ili večernjim satima. Napomene: Ne preporučuje se uzimanje duže od 4 mjeseca u kontinuitetu, bez prethodnog savjeta s liječnikom.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja ovih kapsula posavjetovati s liječnikom, jer s lijekovima za snižavanje krvnog tlaka mogu imati različite interakcije i pojačavati djelovanje lijekova. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

KOLIČINA: 30 kapsula

SASTAV:

Aktivni sastojci: Ulje: oleinska kiselinu i veće količine polinezasićene linolne kiseline › najbogatiji prirodni biljni izvor konjugirane linolne kiseline (CLA), koju inače nalazimo u mesu i mliječnim proizvodima Aktivni sastojci u 1 kapsuli: - ulje sjemenki šafranike (Carthamus tinctorius L.) 1000 mg - standardizirano na 80% konjugirane linolne kiseline - CLA = 800 mg

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid