Femimaxx 50 kapsula

Šifra: Art47150
Cijena
22,44 eur
1 kom = 0,45 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Svojstva

Femimaxx je nezamjenjiv dodatak prehrani za sve žene. Izvanredna je kombinacija pomno odabranih biljnih ekstrakata i važnih nutrijenata koji sinergističkim djelovanjem pridonose regulaciji hormona žene u svakoj životnoj dobi, kao i plodnosti u njenim reproduktivnim godinama.

Način uporabe

Jedna do dvije kapsule dnevno

Količina

Jedno pakiranje sadrži 50 kapsula

Sastav

  • GROZDASTA ŠPAROGA (ASPARAGUS RACEMOSUS)

Grozdasta šparoga poznata je i prema svom ajurvedskom nazivu šatavari, što znači 'ona koja ima stotinu muževa', jer se za nju vjeruje da je najvažnija biljka za žensko zdravlje, koja svojim fitoterapijskim djelovanjem krijepi, njeguje i održava reproduktivno zdravlje žene podržavajući njenu optimalnu hormonsku ravnotežu u svim životnim razdobljima.

  • CINK

Cink pridonosi normalnoj plodnosti i reprodukciji.

  • CVIJET HMELJA (HUMULUS LUPULUS)

Cvjetovi hmelja cijene se u svijetu fitoterapije, a novija znanstvena istraživanja podržavaju tu zdravu reputaciju zbog mnogih blagotvornih svojstava hmelja, ponajviše zbog utjecaja na proizvodnju i metabolizam estrogena, zbog čega se najčešće koristi u kombinaciji s drugim fitoekstraktima u cilju postizanja i održavanja hormonske ravnoteže.

  • VITAMINI B SKUPINE

Vitamin B6 pridonosi regulaciji hormonske aktivnosti.

Folna kiselina ima mnogostruku ulogu u tijelu žene, ne samo tijekom trudnoće, ponajviše zbog njegove uloge u dijeljenju stanica.
Vitamin B12 pridonosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

  • INDIJSKA KOSMULJA (EMBLICA OFFICINALIS)

Za indijsku kosmulju ili amlu, kako glasi njeno ajurvedsko ime, ne kaže se bez razloga da je 'čudotvorno voće' jer regenerira cijelo tijelo i revitalizira sve organe, a u kombinaciji s drugim ljekovitim biljkama osnažuje njihovo djelovanje.

  • STOLISNIK (ACHILLEA MILLEFOLIUM)

Stolisnik je jedna od najsvestranijih biljaka, koja se europskoj prirodnoj medicini cijeni zbog mnogostrukih dobrobiti za ljudsko zdravlje, dok njen ekstrakt, u kombinaciji s drugim fitoekstraktima, na prirodan način regulira proizvodnju progesterona, zbog čega se uglavnom i koristi u mješavinama za postizanje i održavanje hormonske ravnoteže žena.

  • INOZITOL

Sudeći prema otkrićima mnogobrojnih znanstvenih studija, inozitol (mio-inozitol) je najbolji prijatelj svake žene jer se pokazalo da poboljšava reproduktivno zdravlje žene na razne načine, uključujući regulaciju nepravilnih ciklusa, ovulaciju i plodnost, te pomaže i kod raznih drugih simptoma koji se povezuju sa sindromom policističnih jajnika.

  • PASIFLORA (PASIFLORA INCARNATA)

Pasiflora je nježna biljka predivnog cvijeta i zadivljujućih koristi za žensko zdravlje jer u kombinaciji s drugim vrijednim biljnim ekstraktima pomaže ženama uspostaviti unutarnji mir i osjećati se dobro i tijekom onih hormonski najzahtjevnijih dana u mjesecu.

Česta pitanja
  • Kome je namijenjen Femimaxx?

Ženama svih dobi koje osjećaju simptome hormonske neravnoteže.

Ženama koje imaju jak predmenstruacijski sindrom (PMS), nepravilne cikluse, obilne ili bolne mjesečnice i sl.

Ženama koje imaju simptome sindroma policističnih jajnika (PCOS), akne, izostanak ovulacije, probleme s plodnošću i sl.

Ženama koje imaju tegobe koje prate perimenopazu ili menopauzu poput navala vrućine, promjena raspoloženja, nespavanja i sl.

Svim ženama koje žele na prirodan način postići i održati hormonsku ravnotežu.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid