Početna Proizvodi ZDRAVLJE I SAMOLIJEČENJE Oči Kapi Artelac ECTOIN kapi za oči 10ml

Artelac ECTOIN kapi za oči 10ml

Šifra: Art53281
Cijena
11,00 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

OPIS

Artelac Ectoin izotonična kapi za oko, otopina koja se može koristiti u terapiji i prevenciji simptoma sezonskog i višegodišnjeg alergijskog konjunktivitisa uzrokovanog npr. peludom, grinjama, životinjskim dlakama ili plijesni. Vlaženjem oka ovaj proizvod učinkovito smanjuje svrbež, nadraženost, crvenilo ili suženje oka. Na temelju dostupnih podataka, proizvod se može koristiti kod djece, trudnica i dojilja. Artelac Ectoin je medicinski proizvod koji sadrži Ectoin®, prirodnu molekulu za zaštitu stanica koja smanjuju upale i stabilizra staničnu membranu, kao i hijaluronsku kiselinu, prirodnu molekulu koja umiruje oči zahvaljujući izuzetnoj moći vezivanja vode i stabilizacije. Napredna formula ima vrlo visoku podnošljivost jer ne sadrži konzervanse ni pufere. Artelac Ectoin ne sadrži konzervanse i pogodan je za osobe koje nose kontaktne leće i osobe sa osjetljivim očima.

NAČIN UPORABE

Ukapajte 1-2 kapi proizvoda Artelac Ectoin u oko kad se pojavi potreba. Proizvod možete upotrebljavati svaki dan i koliko često želite. Trajanje upotrebe nije ograničeno.

Čuvajte na temperaturi između +2°C i +25°C.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid