Curaprox PerioPlus+ Forte CHX0,20 200ml

Šifra: Art50501
Cijena
11,07 eur
1 l = 55,35 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Perio Plus+ Forte sredstvo za ispiranje usta sa 0,2 % CHX i CITROX®/P formulom (200 ml)

Najsnažniji antibakterijski učinak

Koncentracija klorheksidina: 0,2 %.

Perio Plus+ Forte je savršen za kratkotrajnu upotrebu prije i nakon invazivnih dentalnih zahvata. Pouzdan. I vrlo učinkovit.

Aktivne tvari

Klorheksidin diglukonat 0,2 % za dokazanu kemijsku kontrolu bakterija

CITROX®/P Formula - Prirodni ekstrakt gorke naranče u kombinaciji s polilizin aminokiselinama za dugotrajno antibakterijsko djelovanje

Ksilitol za ugodan okus, zaštitu od karijesa i snažnije zube PVP/VA za vrlo učinkovit zaštitni film na zubima, desnima i sluznici Bez alkohola 

Doktori dentalne medicine preporučuju klorheksidin gotovo 70 godina i to s dobrim razlogom: djeluje. Pored klorheksidin diglukonata, Perio Plus+ sadrži prirodne bioflavonoide dobivene iz gorke naranče (Citrus aurantium amara): CITROX®. Još snažniji učinak CITROX® bioflavonoidi imaju snažna antibakterijska svojstva. CITROX® dodatno pojačava antibakterijski učinak klorheksidina. Perio Plus+ je izuzetno učinkovit zahvaljujući kombinaciji CITROX®-a i klorheksidin-diglukonata. Predstavljamo Formulu CITROX®/P CITROX® dolazi izravno iz prirode. Prirodni je bioflavonoid dobiven iz gorke naranče (Citrus aurantium amara) i vrlo učinkovit u borbi protiv bakterija, virusa i gljivica. Kako bi se osiguralo dobro prianjanje na zube, desni i sluznicu za dugotrajni učinak, CITROX®/P se kombinira s drugim prirodnim sastojkom – polilizin aminokiselinama, u formuli CITROX®/P. Ugodnog je okusa i ne utječe na promjenu osjeta okusa. Zahvaljujući tvarima CITROX® i aromama koje su razvili stručnjaci za arome u Givaudanu, Perio Plus+ ima dobar okus. Osim toga, Perio Plus+ ne utječe na okus.

Savjeti za smanjenje obojenja zubi

Izbjegavajte konzumiranje duhana, kave, crnog i zelenog čaja, crvenog vina, bobičastog voća, curryja i šafrana dok koristite Perio Plus+ liniju proizvoda. Tako ćete smanjiti mogućnost promjene boje na najnižu moguću razinu. Temeljito četkajte zube mekanom i gustom četkicom za zube te razmislite o upotrebi paste za izbjeljivanje poput Black Is White  paste. Promjenu boje jednostavno će ukloniti vaš doktor dentalne medicine. . Oprez Koristite Perio Plus+ i ostale CHX proizvode usta samo prema preporuci vašeg odabranog doktora dentalne medicine. U normalnim okolnostima ovaj proizvod nije potreban - četkice za zube i međuzubne četkice su dovoljne za čišćenje zuba, desni i sluznice. Uvijek slijedite upute svog doktora dentalne medicine.

Boja

  • Bijela
  • Potrebe
  • Nakon kirurškog zahvata
  • Upala desni
  • Zubne naslage

Dobna skupina

Odrasli

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid