Ekolife Liposomalni vitamin B12 60 ml

Šifra: Art53159
Cijena
18,58 eur
1 l = 309,67 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Svojstva

Vitamin B12 (kobalmin) je neophodan za normalno djelovanje mozga i živčanog sustava kao i za nastajanje crvenih krvnih stanica. Bitan je za mnoge procese u stanicama ljudskog tijela. Pomaže kod ublažavanja umora, normalnom funkcioniranju imunološkog i živčanog sustava. Vitamin B12 Ekolife natura je dobiven iz prirodnog izvora i u obliku je bakterijskog hidroksikobalamina. Tijelo ga lako može iskoristiti. Preporučujemo ga vegetarijancima i veganima, ali i svima koji ne konzumiraju meso ili mesne proizvode.

Vitamin B12 pomaže:

  • normalnom radu metabolizma koji opskrbljuje tijelo energijom
  • normalnom djelovanju živčanog sustava
  • normalnim duševnim funkcijama
  • normalnom nastanku crvenih krvnih stanica
  • normalnom djelovanju imunološkog sustava
  • ublažavanju umora i iscrpljenosti

Vitamin B12, koji se naziva i kobalamin, je vitamin topljiv u vodi, neophodan za normalno funkcioniranje mozga i živčanog sustava, kao i za proizvodnju krvi. Jedan je od osam vitamina skupine B. Uključen je u metabolizam svake stanice ljudskog tijela, posebno utječe na sintezu i regulaciju DNA, kao i na metabolizam masnih kiselina i aminokiselina. Ni gljive ni biljke, ni životinje, ni ljudi ne mogu stvoriti vitamin B12. Samo bakterije i arheje sadrže enzime potrebne za sintezu ovog vitamina, iako je mnoga hrana njegov prirodni izvor zahvaljujući bakterijskoj simbiozi. Vitamin B12 je najveći i najviše strukturno složeni vitamin i može se proizvesti samo bakterijskom fermentacijom-sintezom. 

Tekući dodatak prehrani sadrži: 2 mg hidroxicobalamina s okusom vanilije i marelice teprirodnim šećerom.

Liposomalni B12 ima povećanu biorazpoloživost.

Način uporabe

1 x 2 ml samostalno ili s čašom vode ili soka. Prije upotrebe protresite.

Količina: 60 ml

Sastav

voda, prirodni šećer ksilitol, emulzija: suncokretov lecitin, hidratant: glicerol, kalijev sorbat (konzervans), vitamin B12 (hidroxicobalamin), okus: vanilija i marelica, antioksidant vitamin E (d-alfa tokoferol).

Vitamin B12 2 mg     80.000% RDA

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid