Adena Natura Adapto kapsule

Šifra: Art59720
Cijena
32,06 eur
1 kom = 0,53 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • Smanjuje umor i vraća energiju
  • Prevladajte dugoročni stres i izbjegnite njegove posljedice
  • ADAPTO je premium dodatak prehrani koji pruža podršku organizmu za vrijeme i nakon izlaganja stresnim i iscrpljujućim stanjima i događajima. Doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.
  • Dugotrajna izloženost stresu može izazvati razne posljedice, kronični fizički i mentalni umor, probleme sa spavanjem i razbuđivanjem, osjećaj preopterećenosti, oslabljen imunitet, sklonost alergijama, smanjeni libido, bezvoljnost i nedostatak motivacije, strah, zabrinutost i negativne misli.
  • ADAPTO je namijenjen za sve odrasle osobe koji se nalaze ili će se naći u zahtjevnim i iscrpljujućim periodima života koji za tijelo predstavljaju dugotrajnu stresnu situaciju te onima koji već osjećaju negativne posljedice dugoročne izloženosti stresu.
  • ADAPTO sadrži jedinstvenu kombinaciju adaptogenih biljaka koje tijelu pomažu prilagoditi odgovarajuće fiziološke reakcije na stresne događaje i po njihovom završetku uputiti tijelo u fazu odmora i oporavka od stresa. Adaptogene biljke pružaju podršku radu nadbubrežne žlijezde i olakšavaju uspostavljanje ravnoteže hormona stresa (kortizola).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule):
Standardizirani ekstrakt Sibirskog ginsenga sadrži 0,8% eleuterozida 280 mg
Ekstrakt Zobi 200 mg
Standardizirani ekstrakt Ashwagande sadrži 2,5% vitanolida 300 mg
Inulin 65 mg
Vitamin B1 2,2 mg (200% PU*)
Vitamin B2 2,8 mg (200% PU*)
Vitamin B3 16 mg (100% PU*)
Vitamin B5 6 mg (100% PU*)
Vitamin B6 2,8 mg (200% PU*)
Vitamin B12 5 μg (200% PU*)
*PU preporučeni unos za odrasle osobe


NAČIN KORIŠTENJA: 1 do 2 kapsule dnevno, ovisno o osobnoj potrebi. U fazama intenzivnog stresa predlažemo dvije kapsule dnevno, dok u fazi održavanja može biti dovoljna i jedna kapsula dnevno. Preporučujemo piti u kontinuitetu minimalno mjesec dana.
KOLIČINA: 60 vegetabilnih kapsula
Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid