Besplatna dostava iznad 35,00 €.
Detalji proizvoda
Adena Natura Adapto kapsule
Podijeli s prijateljima:
32,06 
U cijenu je uključen PDV
Dodaj na listu želja
Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 79,63 €

Povrat narudžbe

Unutar 30 dana

Kratke informacije
SKU:
Art59720
Pakiranje:
Brend:
Rok valjanosti:

Smanjuje umor i vraća energiju
Prevladajte dugoročni stres i izbjegnite njegove posljedice
ADAPTO je premium dodatak prehrani koji pruža podršku organizmu za vrijeme i nakon izlaganja stresnim i iscrpljujućim stanjima i događajima. Doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.
Dugotrajna izloženost stresu može izazvati razne posljedice, kronični fizički i mentalni umor, probleme sa spavanjem i razbuđivanjem, osjećaj preopterećenosti, oslabljen imunitet, sklonost alergijama, smanjeni libido, bezvoljnost i nedostatak motivacije, strah, zabrinutost i negativne misli.
ADAPTO je namijenjen za sve odrasle osobe koji se nalaze ili će se naći u zahtjevnim i iscrpljujućim periodima života koji za tijelo predstavljaju dugotrajnu stresnu situaciju te onima koji već osjećaju negativne posljedice dugoročne izloženosti stresu.
ADAPTO sadrži jedinstvenu kombinaciju adaptogenih biljaka koje tijelu pomažu prilagoditi odgovarajuće fiziološke reakcije na stresne događaje i po njihovom završetku uputiti tijelo u fazu odmora i oporavka od stresa. Adaptogene biljke pružaju podršku radu nadbubrežne žlijezde i olakšavaju uspostavljanje ravnoteže hormona stresa (kortizola).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule):

Standardizirani ekstrakt Sibirskog ginsenga sadrži 0,8% eleuterozida 280 mg

Ekstrakt Zobi 200 mg

Standardizirani ekstrakt Ashwagande sadrži 2,5% vitanolida 300 mg

Inulin 65 mg

Vitamin B1 2,2 mg (200% PU*)

Vitamin B2 2,8 mg (200% PU*)

Vitamin B3 16 mg (100% PU*)

Vitamin B5 6 mg (100% PU*)

Vitamin B6 2,8 mg (200% PU*)

Vitamin B12 5 μg (200% PU*)

*PU preporučeni unos za odrasle osobe

NAČIN KORIŠTENJA: 1 do 2 kapsule dnevno, ovisno o osobnoj potrebi. U fazama intenzivnog stresa predlažemo dvije kapsule dnevno, dok u fazi održavanja može biti dovoljna i jedna kapsula dnevno. Preporučujemo piti u kontinuitetu minimalno mjesec dana.

KOLIČINA: 60 vegetabilnih kapsula

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Povezana ponuda
Moglo bi vas zanimati
Saznajte zanimljivosti
Savjeti i novosti