Besplatna dostava iznad 35,00 €.
Detalji proizvoda
Swanson Acetyl L-Carnitine 500mg
Podijeli s prijateljima:
24,00 
U cijenu je uključen PDV
Dodaj na listu želja
Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 79,63 €

Povrat narudžbe

Unutar 30 dana

Kratke informacije
SKU:
Art57274
Pakiranje:
Brend:
Rok valjanosti:

L-karnitine je aminokiselina koji se prirodno nalazi u ljudskom organizmu, a pospješuje pretvaranje masti u energiju tako da transportira masti u stanične mitohondrije što ga čini cijenjenim dodatkom prehrani.
Jednu kapsulu jednom do dva puta dnevno uz čašu vode
Dvije kapsule sadrže 1000 mg acetil L-karnitina
Acetil L-karnitin je poseban oblik te aminokiseline koji se zahvaljujući svojoj strukturi brže apsorbira i bolje djelujue od običnog L-karnitina. U ljudskom organizmu L-karnitin ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. Prema istraživanjima, za djelovanje L-karnitina potrebna je aerobna tjelesna aktivnost. L-karnitin se, stoga, preporuča konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.
Acetil L-karnitin se posebno preporučuje kao dopuna pravilnoj prehrani nakon 40 godine života jer tada počinje opadati njegova produkcija u tijelu.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života. Trudnice i dojilje bi se trebale posavjetovati sa liječnikom prije uzimanja ovog preparata.

Povezana ponuda
Moglo bi vas zanimati
Saznajte zanimljivosti
Savjeti i novosti