Specchiasol tinktura Agnus castus

Šifra: Art34145
Cijena
15,09 eur
1 l = 301,80 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • Tinktura konopiljke pomaže za mastopatije i teškoće kod dojenja, poremećaje menstrualnog ciklusa, klimakterijske tegobe, za ublažavanje emotivne preosjetljivosti kod pms-a.
  • Tijekom pripremanja koristi se alkohol nižeg stupnja kako bi se u cijelosti ekstrahirale djelatne tvari sadržane u svježoj biljci.
  • Velika većina biljaka sa potpisom Specchiasol uzgaja se i bere na ekobiološkim plantažama San Demetria u pokrajini Salento, Specchia (odakle i potiče naziv tvrtke), koje su u vlasništvu tvrtke Specchiasol.
  • Drugi dio biljaka bere se na područjima Monte Lessini i Monte Baldo, u okolici Verone, u selekcioniranim područjima, vodeći se načelom kvalitete ambijenta i tradicijom uzgoja ljekovitog bilja baš tog podneblja, tako da će i sam trenutak berbe ovisiti o vrsti biljke.
  • Najznačajnija razlika između klasične tinkture i tinkture „madre“ je u polaznoj sirovini: klasična tinktura rađena je iz suhe biljke, dok je tinktura „madre“ rađena iz svježe biljke.
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid