Besplatna dostava iznad 35,00 €.
Detalji proizvoda
Femmenessence Macapause cap.120x500mg
Podijeli s prijateljima:
Original price was: 43,14 €.Current price is: 34,51 €.
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 43,14 
U cijenu je uključen PDV
Dodaj na listu želja
Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 79,63 €

Povrat narudžbe

Unutar 30 dana

Kratke informacije
SKU:
Art31279
Pakiranje:
Brend:
Rok valjanosti:

100% organski i klinički provjeren proizvod za žene u POSTMENOPAUZI.
Maca (Lepidium meyenii) doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnih organa.

Kad se hormoni proizvode pravilno i uravnoteženo, vaše tijelo lakše postiže fiziološki sklad, odnosno simptomi menopauza se prorjeđuju, a što je još bitnije, vaše se cjelokupno zdravlje poboljšava.

Ljepota preparata Femmenessence™ MacaPause® je u tome što on surađuje s vašim tijelom potičući vaš endokrini sustav kako bi uravnotežio razinu onih najvažnijih hormona kao što su FSH, estrogen, LH i progesteron, a ništa nije prirodnije od hormona koje vam pruži vlastiti organizam.

U tom razdoblju života, jedna o šest žena tijekom menopauze suočava se s činjenicom da tjeskoba i valovi vrućine utječu na njihovu radnu sposobnost, a gotovo polovica njih priznaje da su im simptomi menopauze uništili seksualni život.

MacaPause potpuno prirodno, sigurno i učinkovito djeluju na te simptome – smanjuju valove vrućine, noćno znojenje, suhoću intimnih djelova i potiču libido. Povrh toga, kliničke studije pokazale su da Femmenessence potiče raspoloženje, zdravlje srca i kostiju, te povećava razinu energije.

Femmenessence MacaPause je vrlo temeljito klinički ispitan u trajanju od 3, 4 i 8 mjeseci. Tijekom ispitivanja, Natural Health International ispitao je dva ključna područja zdravlja žena u postmenopauzi: simptome povezane s postmenopauzom i zdravstvene tegobe žene kao što su hormonalni disbalans, gustoća kostiju, stanje srca i cjelokupno zdravstveno stanje.

NAČIN PRIMJENE: Uzeti 2 kapsule u jutro i 2 poslijepodne. Uzimati neprekidno tijekom 4 mjeseca, potom napraviti 7 dnevnu pauzu svaka 2 mjeseca.

Povezana ponuda
Moglo bi vas zanimati