Yasenka Skinage collagen ADVANCED 5000

Šifra: Art45179
Cijena
24,00 eur
1 l = 48,00 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Skinage collagen ADVANCED 5000

KOLIČINA: 500ml

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Klinički je dokazano da uzimanje 5 g Naticola hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

Kolagen je najzastupljenija bjelančevina u našem tijelu i glavna proteinska komponenta kože, kostiju i vezivnog tkiva. Kolagen daje čvrstoću i stabilnost tkivu, a osnovna karakteristika njegovih vlakana je fleksibilnost. Također je bitan za vezanje vode u tkivima.

Ljudski organizam sam sintetizira kolagen koji je uvijek potreban zbog rasta i zamjene istrošenih tkiva, zacjeljivanja i obnove ozlijeđenog tkiva. Starenjem tijelo postepeno gubi kapacitet obnove pa se tako u mladosti gubitak kolagena brzo nadomjesti, ali s godinama je gubitak sve veći te se računa da nakon 25. godine tijelo gubi 1,5% kolagena godišnje. Gubitak kolagena utječe na cijelo tijelo, a posebno na kožu i kosu – pojavljuju se bore, koža postaje suha, a kosa krhka i bez sjaja.

Skinage collagen advanced sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi 5 g Naticol hidroliziranog morskog kolagena za koji je klinički dokazano da kroz osam tjedana uzimanja smanjuje pojavu bora i pozitivno utječe na zategnutost kože.

 

Video

 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid