Orthomol Beauty bočice

Šifra: Art57469
Šifra: Art57469-30 bočica
Veličina: 30 doza
Šifra: Art57469-7 bočica
Veličina: 7 doza
Proizvod više nije moguće kupiti
Pogledaj slične proizvode
  • Orthomol Beauty je dodatak prehrani s važnim mikronutrijentima za kožu, kosu i nokte.
  • Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju kože. Vitamin C, vitamin E, cink i selen doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Biotin i cink doprinose održavanju normalne kože. Selen, biotin i cink doprinose održavanju normalne kose. Selen i cink doprinose održavanju normalnih noktiju. 
  • Odabrani sastojci poput kolagena, hijaluronske kiseline i koenzima Q10, daju našoj koži podršku iznutra i omogućavaju joj da zrači ljepotom. Kolagen i hijaluronska kiselina ključni su za snagu i sadržaj vlage u koži i vezivnom tkivu.
  • Orthomol Beauty kombinira ove dvije ključne tvari s drugim važnim mikronutrijentima za kožu, kosu i nokte. Uravnotežena kombinacija ovih sastojaka posebno je prilagođena potrebama kože. Osim kolagena i hijaluronske kiseline.
  • Orthomol Beauty sadrži i jedinstveni kompleks fitamin-Q10, kombinaciju esencijalnih vitamina i koenzim Q10 sfitoekstraktima masline.
  • Polifenoli sadržani u ovom fitoekstraktu su vrijedni fitonutrijenti koji štite drvo masline od štetnih faktora kao što su UV zračenje i toplina, koji potiču stvaranje radikala kisika. Ovo je savršeno zaštitni mehanizam i jedan je od razloga zašto maslina i živi tako dugo.  
  • Orthomol Beauty je klinički testiran od strane nezavisnog Instituta za dermatologiju (Dermatest, Njemačka) i dostupan u pakiranjima od 7 i 30 dnevnih doza. On predstavlja dodatnu podršku vašoj ljepoti.   

NAČIN KORIŠTENJA:
Uzmite sadržaj jedne bočice spremne za piće (=dnevna doza) svaki dan, za vrijeme ili nakon
obroka. Prije upotrebe dobro protresite.

Preporučujemo redovnu upotrebu na duži period jer organizmu su svakodnevno potrebni mikronutrijenti.

KOLIČINA: 7 i 30 bočica 

SASTAV

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid