Almagea Shine on + 45 kapsula

Šifra: Art56133
Cijena
23,88 eur
1 kom = 0,53 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • Shine On+ je dodatak prehrani nove generacije s patentiranom mješavinom sastojaka Keranat™ i SkinAx2 ™ koji uz ostale vitamine i minerale doprinose zdravlju i ljepoti kose, kože i noktiju.
  • Dodatak prehrani za zdravlje i ljepotu kose, kože i noktiju. 
  • Njegovi patentirani sastojci Keranat™ i SkinAx² ™ istraživani su u kliničkim studijama te im je dokazano povoljno djelovanje na izgled kose i kože. Sastojci djeluju iznutra za gustu, sjajnu i čvrstu kosu te uravnotežen ten i elastičnu kožu.
  • Redovita primjena štiti od negativnih učinaka starenja te održava svjež i zdrav izgled kože.
  • VITAMIN C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože te doprinosi zaštiti stanica od oksidacijskog stresa.
  • VITAMIN B7 (BIOTIN) doprinosi održavanju normalne kose i kože.
  • BAKAR doprinosi normalnoj pigmentaciji kose i kože te zaštiti stanica od oksidacijskog stresa. CINK doprinosi održavanju normalne kose, kože i noktiju te zaštiti stanica od oksidacijskog stresa.
  • SkinAx² ™ je patentirana mješavina četiri aktivna sastojka (monomeri flavanola iz grožđa, bioaktivna superoksid dismutaza, vitamin C i cink) koji su pažljivo odabrani zbog svog sinergijskog i dokazanog učinka u vraćanju sjaja kože, poboljšanju elastičnosti te smanjenju podočnjaka i nesavršenosti. SkinAx² ™ je jedina formula koja kombinira primarne i sekundarne antioksidanse koji djeluju protiv različitih mehanizama koji se javljaju tijekom procesa starenja. Redovita primjena štiti od negativnih učinaka starenja te održava svjež i zdrav izgled kože prirodnog sjaja (glow effect). Nakon 8-tjedne suplementacije sa 150 mg SkinAx² ™: 2 od 3 žene osjećaju se ljepše. SkinAx² ™ vraća koži sjaj iznutra i to nakon samo 8 tjedana suplementacije.
  • Keranat™ predstavlja prirodnu patentiranu mješavinu ulja sjemenki prosa, sjemenki pšenice, sjemenki suncokreta i listova ružmarina. Jedinstvena, inovativna i učinkovita botanička mješavina za lijepu i zdravu kosu, ne sadrži GMO, gluten te je potpuno prirodnog i biljnog porijekla. Keranat™ djeluje izravno na biološki „motor“ kose: dermalnu papilu i prirodno je rješenje za borbu protiv prekomjernog gubitka kose – uz Keranat™ – gubitak kose je smanjen za 50 %. Keranat™ klinički dokazano vraća zdrav životni ciklus kose, smanjuje gubitak kose i čini ju jačom, sjajnijom i zdravijom te povećava njen volumen i ljepotu tijekom 12 tjedana korištenja, u dozi od 300 mg.
  • Kombinacija aktivnog sastojka miliacina iz ulja sjemenki prosa i lipida aktivno potiču lučenje hormona koji stimuliraju keratinocite koje rade jače kako bi proizvele više keratina, što rezultira snažnijom i zdravijom kosom. No, u isto vrijeme, Keranat™ osnažuje okolne stanice koje osiguravaju učvršćivanje i hidrataciju vlakana kose – dajući tako trostruki poticaj za zdravlje kose.

SASTAV:

VITAMIN C

doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože te doprinosi zaštiti stanica od oksidacijskog stresa.

VITAMIN B7 (BIOTIN)

doprinosi održavanju normalne kose i kože.

BAKAR

doprinosi normalnoj pigmentaciji kose i kože te zaštiti stanica od oksidacijskog stresa.

CINK

doprinosi održavanju normalne kose, kože i noktiju te zaštiti stanica od oksidacijskog stresa.

NAČIN KORIŠTENJA:

Preporučujemo uzimanje 1 – 2 kapsule na dan uz obrok(e). 1 kapsulu preporučamo za održavanje lijepog i zdravog izgleda kose, kože i noktiju. 2 kapsule preporučamo ukoliko postoji neki aspekt zdravlja i ljepote kose, kože i noktiju koji biste željeli poboljšati.

Isto tako, zbog povećane potrebe za nutrijentima u navedenim stanjima,

2 kapsule preporučujemo: prije/ uslijed/ nakon intenzivnog ili kroničnog stresa, dugotrajne ili restriktivne dijete te utvrđenog manjka nutrijenata važnih za zdravlje i ljepotu kože, kose i noktiju.


SHINE ON+ dolazi u Licaps® Vcaps® Plus kapsulama, porijeklom iz biljnog izvora (celuloze) te je u potpunosti prigodan za vegane i vegetarijance te trudnice i dojilje.

NE SADRŽI: gluten, laktozu, plastifikatore, alergene, šećer, konzervanse.

 

 

 

Česta pitanja

Kako djeluje Shine On+?

Specifičnost formulacije Shine On+ je sinergija prirodnih i inovativnih botaničkih sastojaka te vitamina, antioksidansa i minerala koji djeluju iznutra za gustu, sjajnu i čvrstu kosu te uravnotežen ten i elastičnu kožu. Formulacija sadrži biotin, cink i bakar koji pomažu kosi i noktima da budu zdravi, a bakar pridonosi i očuvanju prirodnog pigmenta kose. Cink sudjeluje u procesu sinteze keratina i istovremeno pomaže noktima da ostanu čvrsti. Vitamin B7 pomaže kosi da bude zdrava, meka, sjajna i snažna. Cink, bakar i vitamin C doprinose zaštiti stanica od oksidacijskog stresa. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože. Redovita primjena Shine On+ štiti od negativnih učinaka starenja te održava svjež i zdrav izgled kože.

Kome se preporučuje Shine On+?

Shine On+ namijenjen je svim osobama koje žele zdravu i lijepu kosu, kožu i nokte, a osobito onima koji putem hrane ne unose dovoljno mikronutrijenata za zdravlje kose, kože i noktiju. Svjež i blistav izgled kože, zdrava kosa te lijepi i čvrsti nokti postižu se stalnom i dugotrajnom izgradnjom iznutra.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid