Besplatna dostava iznad 35,00 €.
Detalji proizvoda
Terra Nova Vollagen komplex 50 kapsula
Podijeli s prijateljima:
25,07 
U cijenu je uključen PDV
Dodaj na listu želja
Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 79,63 €

Povrat narudžbe

Unutar 30 dana

Kratke informacije
SKU:
Art58777
Pakiranje:
Brend:
Rok valjanosti:

Vollagen – Jedina veganska alternativa kolagenu sa svih 18 aminokiselina.
Vollagen je inovacija na tržištu. Sastoji se od svih aminokiselina koje čine ljudski kolagen, pri čemu oponaša njihov omjer između pojedinačnih aminokiselina.
Za razliku od životinjskog kolagena, Vollagen se proizvodi isključivo iz biljnog izvora.
Pomoću mliječnokiselinskog vrenja (fermentacijom) i mikrokapsulacijom u nekoliko koraka dobiva se iz genetski nemodificiranog kukuruznog škroba.
Fermentacija omogućuje dobivanje precizne kombinacije aminokiselina, dok mikrokapsulacijom nastaje prah, disperzibilan (raspršiv) u hladnoj vodi. Ovakav proces se stoga uvelike razlikuje od ostalih dodataka prehrani, koji sadrže samo slabo topive pojedinačne aminokiseline, građevne blokove kolagena.

Prednosti Vollagena:

1. Aminokiseline su dobivene iz biljnih izvora. Prikladan za sve, uključujući vegane, vegetarijance i osobe alergične na životinjske bjelančevine.

2. Omjer aminokiselina, koje se vrlo dobro raspršuju u vodi, identičan je onom ljudskog kolagena.

3. Sastoji se od svih 18 aminokiselina koje se nalaze u ljudskom kolagenu. 4. Izolirane aminokiseline lako se apsorbiraju u portalni krvotok

 

NAČIN KORIŠTENJA:Odrasli, 1 do 2 kapsule dnevno uz obrok

 

Napomena: Nemojte prekoračiti dnevnu dozu. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučuje se tijekom trudnoće ili dojenja, osim ako zdravstveni djelatnik ne savjetuje drugačije. Ako uzimate lijekove na recept, posavjetujte se s liječnikom prije uporabe proizvoda. Čuvati na sobnoj temperaturi i suhom mjestu te izvan dohvata djece. 

KOLIČINA: 50 kapsula

Povezana ponuda
Moglo bi vas zanimati
Saznajte zanimljivosti
Savjeti i novosti